Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Може да пишете кој ви се повредени казнети и можни состави..?

Пријатели и непријатели, денес во 18.00ч да се нацртате во Ирски! Веќе знаете, Баерн-Шалке...

Дојде д денот кога конечно сезонава ќе ги намачкаме Шалке ко паштета.:icon_lol:

Ги знам тие муабети, спушти се доле малку бидејќи Шалке знае да удри кога тоа најмалку го очекуваш :kesa:

Пријатели и непријатели, денес во 18.00ч да се нацртате во Ирски! Веќе знаете, Баерн-Шалке...

Ја сум не СК, инаку не ги исполажав ја, неможев на најдам олајн кога играат и баже најде на неговиот мобилен, молчи поубо што е со шест и пол инаку тешко да ја стигнев да ја гледам.

--- надополнето ---

ХАНОВЕР ГУБИ!!!!

:vozbud::vozbud::drk::drk:

<3 Borrusia Monchengladbach

Во Дортмунд се слави титулата :( Честито нека им е

Вака сеа, да се разбериме, денес мора реми да се извади во секој случај, Шалке нема да ни попуштат а ние тешко да ги тепаме, замисли Еду, Раул, Хурадо и Фарфан против Бадштубер, Бујтен и Контенто, не ме заебавај, и Нојер нека не заебава нека попушти малце, немора Робен 10 пати да шутне за даде гол.

--- надополнето ---

Butt
Lahm, van Buyten, Badstuber, Contento
Tymoshchuk, Schweinsteiger
Robben, Muller, Ribery
Gomez

Супер состав, освен одбраната се разбира. :pos:

фала богу изгубија среклиине од Хановер ебате тимот ебате +3 имаат гол разлика се извадија 12141 пати на срека редно беше да изгубат. Сеа имаме голема шанса дури и со нерешено ке бидеме трети се надевам дека ке победиме ако тепаме ке ни требаат само 4 бода од последните две утакмици за да завршиме трети

ти ебам навивачите посрани...пак истакнуваат листови против Ноер...па не се нормални!

Аууу да им ебам аматерите, све да им ебам, Бадштубер умри копиле гадно...

Па и овие со натписиве против Ноер све да им ебам, глуперди.

--- надополнето ---

И со право излага Робен и на прес вика дека не ги бива соиграчите негови, СО ПРАВО!

па од тројца таму никој да не ја удри топката сите стојат и гледаат...па поголем аматеризам не сум видел

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom