Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Butt
Lahm, van Buyten, Gustavo, Contento
Tymoshchuk, Schweinsteiger
Muller, Klose, Ribery
Gomez

Пак истиот состав, Клосе стартер, и тоа во среден ред. :pos:

На клупа : Kraft, Badstuber, Breno, Ottl, Kroos

Само 5 души , малку сме кнап со повредите

слаба игра прво полувреме...неможат да си ја најдат играта...

Слабо првово, немаат идеја во нападот. Само Милер разара ама не можи сам да игра.

Рибери и Милер се добри, ама Швајни, Клосе и ГОМЕЗ све да им ебам.

Кој беше шо шутна Гомез ко противнички играч од гол ја извади, неспособен.

[QUOTE='Боби[Мкд]Кој беше шо шутна Гомез ко противнички играч од гол ја извади, неспособен.[/QUOTE]

Лам шутна, и нема врска вака ти ко што го претстави. Топката одеше накај Гомез, значи тој во него ја шутна, не пушти нога или слично. И башка во офсајд беше. Ајде второво дава гол, не за друго, за уште повеќе да го хејташ.:sekss:

Лам шутна а Гомез интервенираше :). Кога му оди на Гомез хет-трик, ама кога не му оди какво дрво е. Милер добар е колку пати само по десната страна се проби.

Лам шутна, и нема врска вака ти ко што го претстави. Топката одеше накај Гомез, значи тој во него ја шутна, не пушти нога или слично. И башка во офсајд беше. Ајде второво дава гол, не за друго, за уште повеќе да го хејташ.:sekss:

Види каква фризура има прво.

а дојде топката до Гомез одма ни ја уништува цела акција му треба 2 мин да ја прими а пасовите му се ...

да ти ебам Гомез жената

--- надополнето ---

кога нема да дадеме ќе ни го бутнат...

ма да ти еб*м играчите незнаат еден фаул да напраат ондека за да не ни напраат контра и тука ми праат фаул на 20 метра . Ти еб*м Гомез и Клосе дебили

Мора да примиме за да тргниме поофанзивно. Не оди поинаку.

шо чека оној умренион да го извади Клозе бавен е како желка...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom