Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Кажи си дека пиво ми должиш па затоа те нема нигде. :)

Аааа, ме фати.:)

Туку човеци, кажете како изигра Швајни вчера, дали полека почна да наликува на тој што го знаевме лани и почетокот на оваа сезона, или немаше некој голем удел во победава?

Честито победа честито нова тема и спасо со помалку нервози ке те молам:)

Ами ај да ви пренесам нешто од Bayernzone форумот.

Magath just said on German TV that he's quite sure Neuer will join Bayern in the summer. :)

Ами ај да ви пренесам нешто од Bayernzone форумот.

Magath just said on German TV that he's quite sure Neuer will join Bayern in the summer. :)

Нојер е среден веќе, вестиве шо излегоа се повеќе од јасни. Манчестер испаѓа, знаат дека немаат шанси за Нојер и се насочија кон Де Геа, а ние полн погодок, дали ќе иде и Ховедес незнам, али убаво би било.

Нојер рече за 20-тина дена во јавност ќе каже кај ќе настапува вгодина.

--- надополнето ---

1,w=476.bild.jpg

18-20 милиони евра, и идниот најдобар голман на светот е наш.

Криво ми е за Озил, Кедира и Џеко што избегаа, али овој нема. :)

^ Да, еве и вработени во Баерн наводно потврдиле. Па нек се угоде, сепак ќе го имаме едниот од најдобрите голмани на денешницата, а за засакување од моја страна ќе му треба време и труд.:)

--- надополнето ---

Meanwhile, да се знај кој е кој во Баерн. (сеуште) :bip::pos::pos:

0.jpg

you need to suck some dicks to sign for Bayern. :D

не се лутете, се заебавам.

Аааа, ме фати.:)

Туку човеци, кажете како изигра Швајни вчера, дали полека почна да наликува на тој што го знаевме лани и почетокот на оваа сезона, или немаше некој голем удел во победава?
Многу лошо (исто ко и скоро цела сезона). Ако продолжи вака да игра, ќе се покаам што му го продолжија договорот лани.
...И ако не се лажам единствениот гол што го примивме беше по негова вина. Се лизна исто ко Мартин што се лизна пред Руни лани :nesvest:

http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSI9WvK571ZWC_ahGAU38GGufaHgN0b5syZDb7ERdeev2iLFU0k_g
А со овој лево шо праиме? Нека иде некаде, да не седи на клупа и да биде вечна резерва. Сателмаер или како се вика нека го прави тоа.

Се подобрува Швајни, за разлика од другите утакмици добар беше. Тој, Милер и Гомез се во тимот на неделата во Германија.

http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSI9WvK571ZWC_ahGAU38GGufaHgN0b5syZDb7ERdeev2iLFU0k_g
А со овој лево шо праиме? Нека иде некаде, да не седи на клупа и да биде вечна резерва. Сателмаер или како се вика нека го прави тоа.

Се подобрува Швајни, за разлика од другите утакмици добар беше. Тој, Милер и Гомез се во тимот на неделата во Германија.

Гревота е да седи на клупа, ако иди горнион, а ете по Се изгледа ќе иди, нека го продадат Крафт. Или на позајмица некаде, кај што ќе биде во прв тим.
А за Швајни, Фрос беее, како така слабо изиграл, ете друго кажуваат во Германија.
Иначе, look what I found

jan26mariogomezheidi.jpg

Gomez ја има честа Бон Џови да му свири на увце.Негоооо која е оваа у средина многу личи на Хајди Клум(знам дека не е она) може и е некоја сестра???

Gomez ја има честа Бон Џови да му свири на увце.Негоооо која е оваа у средина многу личи на Хајди Клум(знам дека не е она) може и е некоја сестра???

Хајди е бе. Колку што се разбирам во жени таа е.:)

епа она е

--- надополнето ---

Иначе утре официјално ке биде претставен новиот дрес за наредната сезона

Шо кур го викаат Гомез на емисии, да му ебам све.

--- надополнето ---

Инаку на овој мислиш?

image.png

Се шпекулира за нешто вакво...

Unbenannt1Kopie.jpg

Убави се двата, па ќе видиме утре.

Да на тој што личи на шпанскиот мислев. Стварно, јак е и овај вториов, сеа кога го гледам, повеќе за него сум.

околу новостите за Норе goal.com испаднаа со неколку вести... прва втора нормално goal.com не е некој си фактор околу вестиве....али се поголеми се шпекулациите...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom