Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
906286654-cl.9.jpg
1333397038-cl.9.jpg
571514462-cl.9.jpg

Ви текнува на овие?
400_7909_1_zoom.jpg

Ко игравме Куп на Уефа сезоната. Да не бидат и овие за во тоа натпреварување.:)
гризам јазик

Ви текнува на овие?
400_7909_1_zoom.jpg

Ко игравме Куп на Уефа сезоната. Да не бидат и овие за во тоа натпреварување.:)
гризам јазик

Сакаш да кажеш дека Панатинаикос или Оденсе или Твенте имаат шанси да не исфрлат :eek::ROFLMAO::LOL::icon_lol:
--- надополнето: Jul 22, 2011 12:01 AM ---
Дресот со кој што игравме Уефа Куп повеке ми се допаѓа од новиот сега :sneaky:

Сакаш да кажеш дека Панатинаикос или Оденсе или Твенте имаат шанси да не исфрлат :eek::ROFLMAO::LOL::icon_lol:

Секој има шанси, не потценувај. Ко можеше Зенит да ни начука 4 гола тогаш...Јас дур не се пласираме во групи, ќе имам малку немир.
--- надополнето: Jul 22, 2011 12:01 AM ---
Дресот со кој што игравме Уефа Куп повеке ми се допаѓа од новиот сега :sneaky:

Исто и мене, имам таков, од Тони.:D

Секој има шанси, не потценувај. Ко можеше Зенит да ни начука 4 гола тогаш...Јас дур не се пласираме во групи, ќе имам малку немир.

не потценувам бе другар, ти имај си стресови до тогаш а јас ке го чекам денот кога ке уживам во прекрасните голови на Робен, Рибери и Гомез :sneaky:

не потценувам бе другар, ти имај си стресови до тогаш а јас ке го чекам денот кога ке уживам во прекрасните голови на Робен, Рибери и Гомез :sneaky:

Рибери ќе дај гол дури после 6то коло Германско, а Гомез ќе се скапи промашувања на утакмицата за пласман во ЛШ, чисто колку да го вади од такт Бобио :D и после ќе ги запечати со два гола.:)
Ќе влезиме за влегување, ама сепак...има едно мало ама.:)

The transfer fee will be paid in three different installments: €5 million will be go to Bayer Leverkusen immediately, while €3 million will only be transferred on 30 June. The remaining €2.5 million will hit the German club's bank account on 31 December of 2012.
Нек си ебат матер овие од Леверкузен, за инат не сакаа да го продадат кај нас, овие на рати ќе го отплаќаат ние сигурно во кеш ќе сме платиле. Ега да испаднат у втора лига.

Нек си ебат матер овие од Леверкузен, за инат не сакаа да го продадат кај нас, овие на рати ќе го отплаќаат ние сигурно во кеш ќе сме платиле. Ега да испаднат у втора лига.

играчот имаше желба да игра за Јувентус,така клубот се здоби во голема-изгледа одлучувачка предност пред Баерн + нормално е дека не сакаат да продадат на конкурент

играчот имаше желба да игра за Јувентус,така клубот се здоби во голема-изгледа одлучувачка предност пред Баерн + нормално е дека не сакаат да продадат на конкурент

Видал прво изјави дека сака да иде во Баерн и желба му е да игра во Баерн па после му ветил на Хејнкес по телефон дека 100% ке дојде во Баерн и откако од Леверкузен изјавија дека нема да го дадат во Баерн после некое време произлезе желбата на Видал да игра за Јувентус
--- надополнето: Jul 22, 2011 8:37 PM ---

ТАПА само 44 милиони потрошивме некои толку трошат за еден играч. Барем да потрошевме уште едно за 10-15 милиона(Алекс)

Si zashtedija oni 40 milioni... I se falat so parite posle tret najbogat klub sme.
незнам стварно со Тони таа сезона потрошивме дупло повеке а следната сезона игравме во куп уефа не го земаа Коентрао го земаа Рафиња не земаа некое крило за пари го земаа Усами секаде заштедија и пак не напраија уште еден трансфер и сеа ке се молиме Боатенг да се покаже како централен дека нема играно таму 3 години па Рафиња да игра како што играше во Шалке....

Баерн никогаш не фрлал баснословни суми на фудбалери - изгледа ниту планира да ја смени политиката.....сепак тимот е солиден и желбата за работа и формата на играчите(ако ги има) ќе ги донесат резултатите

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom