Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Му вели, не сум ти Меси јас :icon_lol:
480416_4688065752087_345182969_n.jpg

Abe go dadoa Pep vo kadar na natprevarot protiv Furth ? Go gledav ama da ne sum ispustil takov moment .
--- надополнето: 21 јануари 2013 во 00:12 ---
Му вели, не сум ти Меси јас :icon_lol:
480416_4688065752087_345182969_n.jpg

Koja EPIC slika covece ahhahaaahhaha vidi mu ja desnata raka na Ribery mislis mu vika ke te jadam :D

Abe go dadoa Pep vo kadar na natprevarot protiv Furth ? Go gledav ama da ne sum ispustil takov moment .

Не бе во Њујорк е, нема да му смета на Јуп во работата, и така многу прашина се крена околку неговото доаѓање во Минхен па ни фали и уште да седи во Минхен. :pos:

Не бе во Њујорк е, нема да му смета на Јуп во работата, и така многу прашина се крена околку неговото доаѓање во Минхен па ни фали и уште да седи во Минхен. :pos:

Sto koj kurac bara bas pa vo New York , ajde toa e nivna volja ama bi trebalo malku i da pocne da se setka niz kampov .

Манџуќич некако прв избор за напаѓач....Со Фурт многу јако првото голче...

Ај сеа да ве видам Гомез-фанови...

За мир во куќа. Манџо добива стартови против Фурт. Но сите знаеме кој момак ќе стартува во озбилни средби

Што има јако тука кога голманот на Гројтер ФИрт направи грешка. Како јајца да лови :icon_lol:

Ти нели беше исто Гомез фан? :rolleyes:

И убаво се сеќавам кога повеќето од вас (посебно Chains) не се израдувавте најмногу поради доаѓањето на Манџукич во Минхен. Бевте повеќе за Џеко. А Јас бев тој тука што ви објаснуваше дека управата направила супер потег. Нема веза, не мора да ми се правдате дека не сте викале така или онака, само да ве потсетам. Најбитно е што дојдовме до уште еден супер напаѓач за помала сума на пари.

Боље да игра Манџо на вакви утакмици каде што е потребно да се раширува одбраната, Гомез се чува за друг вид на утакмици! А и првиот гол е на среќа, за вториот и Шаќири ќе го збрцаше реално

Добро што даде гол иначе менталната блокада ќе му тераше господ знае до кога.Од кога се врати Гомез на терените Манџо некако уплашен па и кога го ваѓаа од игра се правеше на Тошо.Сега не направи некоја фаца имаше само уште 6-7 минути.:cautious:
Иако не беше ништо посебно на натпреваров може да се рече цела екипа беше никаква и како што реков само со Хофенхајм бевме послаби.
Гомез мора против Штутгарт да игра бидејќи нив им ја цеди маста на секој натпревар.Има 9 гола од 7 натпревари и само на еден им нема дадено гол.
--- надополнето: 21 јануари 2013 во 12:30 ---
Иначе Јуп се наљутил и сосема во право е.

73369_402559253165028_1691482359_n.jpg

Heynckesa naljutila vijest oko dolaska Guardiole <

Iskusni njemački stručnjak je zamjerio čelnicima kluba što su baš pred početak drugog dijela sezone objavili ovu vijest, što je potpuno omelo igrače i stručni štab u pripremi utakmica.

"Bio bih sretniji da su klupski čelnici objavili dolazak Guardiole tokom zimske pauze ili prije Božića, a ne prije početka drugog dijela sezone", kazao je, te ljutito dodao:
"Svi koji me poznaju, znaju da sam ja šef ovdje. Ja sam glavni i bio sam to svugdje, gdje god sam radio", zaključio je Heynckes.

Статистика за Робен - во 102 утакмици каде што играл има удел во неверојатни 93 гола

Lele u pravo e Jupp shto objavija za Gvardiola tolku rano kako moze tolku gluposti da se pishat na internetov... Deka Baern ke mu dael na Pep 278 m za da napraj ekipa... da vi ebam nepismenite novinari, i tie shto pishuvaat takvi gluposti i tie shto prenesuvaat, :facepalm:

Lele u pravo e Jupp shto objavija za Gvardiola tolku rano kako moze tolku gluposti da se pishat na internetov... Deka Baern ke mu dael na Pep 278 m za da napraj ekipa... da vi ebam nepismenite novinari, i tie shto pishuvaat takvi gluposti i tie shto prenesuvaat, :facepalm:

Абе кога и да објавеа исто ќе беше....тоа е негативната страна на ова,и навикнете се на милион шпекулации.....

Зошто не го менуваат Месси за Хигуаин ... Исто се фаќа ...........

http://kajgana.com/gvardiola-vo-minhen-kje-ima-na-raspolaganje-278-milioni-evra-za-zasiluvanja

Не знам кој го одржува делот за спорт на сајтот Кајгана, ама оваква вест е блам за цел портал Кајгана, поарно да чита тука тој што ги става вестите, барем нема да се бламира. Ping Acid да не упати кај кого да реагираме да ги тргне овие смешки

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom