spaso
Search Pretty Girls from your city for night
AJmo decki i denes da opneme edna petarda a 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Citam po sajtovite deka Robben bi mozelo da se povlece od profesionalno igranje fudbal bidejki go macele mnogu povredite i zapagal vo depresija .... ne ni treba uste eden Deisler , a i plus za platata sto ja zima mozeme slobodno da si go doneseme Goetze i da si se obezbedime za naredni 10 godini .
Осеќам пак ќе е како со Бате, овие ќе се бранат и ако испадне да промашиме 2-3 чисти шанси и да примиме некој бугарски гол тешко ќе е после.тапа бе пред една недела Алаба изигра 90мин за Австрија а сеа пак го нема у прв состав. Да се надеваме некој брз гол да дадеме после послободно да се игра и повеќе простор.
Осеќам пак ќе е како со Бате, овие ќе се бранат и ако испадне да промашиме 2-3 чисти шанси и да примиме некој бугарски гол тешко ќе е после.
Осеќам пак ќе е како со Бате, овие ќе се бранат и ако испадне да промашиме 2-3 чисти шанси и да примиме некој бугарски гол тешко ќе е после.
Добро бе ти за Баерн ли навиваш? Шо тие е тоа H96, Hannover 96?
абе за Баерн сум ама втора екипичка од бундес ми е Хановер.Многу ми се бендисува и плус се си ја играм на спортска коа игра на домашен оти нема изгубено веќе ехеее па еве веќе два пати 1500 ми носи и еднаш 900Добро бе ти за Баерн ли навиваш? Шо тие е тоа H96, Hannover 96?![]()