Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Глеам средниот ред убитачен , креативност ала Барселона од најбољи дани..
Тројцата заедно се креативни колку Педри со една нога што е.. дај не заебавај , Павловиќ и Леон се само за 20-30 мин фудбал и толку.

Сакаш да кажеш дека е течна играта,или.. ? Не ти го разбирам ова "не е проблем средината".. Што е проблем тогаш во однос на играта?
После 5 мин ми здосадува гледање, од кружење ми се врти у глава..
Незнам како ова е ОК , ама ајде
Иначе во право си , они се чекор назад во однос на рандом екипи, а не пак да правиме муабет за сериозни кандидати за ЛШ..

Едноставно клубот иде надоле и тешки порази ни следат годинава..

Креативност нема на средина , тоа е шуплина што мора да ја испунат , иначе со 6 титули ќе си останеме уште долго време..

Искрено , ме боли кур за бундес , ич не ни мора да играат
Автоматски споено мислење:

Кога се враќаат Мусиала и Дејвис?

Не е лоша, но не и предобра. Секогаш може подобро, а од Суперкуп натпревар не можам да судам веднаш. Да почекаме неколку натпревари еве таман и средината на септември ЛШ започнува па ќе видиме и ќе зборуваме.

Ти кого би купил креативен средњак?

Песимист сум поради тенкиот состав на офанзивци, што ќе мора сега да позајмуваат играчи како Санчо, Асенсио и слични, а од една страна ме радува Ленарт Карл, германскиот Рибери што ќе добие повеќе минутажа и шанса.
Да се молиме да нема повреди како Мусиала и Дејвис што беа и се, да бидат здрави Олис, Диаз, Кејн и компанија па ќе видиме.

Мусиала и Дејвис сметај ги од јануари здрави и фит.

@Uli Hoeneß Санчо одби еден куп клубови, затоа што бара нов клуб кој е во топ 5 лигите, и ке му ја даде истата плата од Јунајтед, 250к неделно. Јунајтед скоро 2 пати се договори со Јувентус и Рома за негов трансфер, околу 25 милиони евра, ама Санчо ги одби и двата клуба, затоа што не му ја даваат платата што ја бара.

Ми делува, не сум сигурен, дека сака да си ја преседи последнава година во резерви, за да наредно лето лапне бонус како слободен играч. Јунајтед ке го даде на позајмица ако овој ептен на крај не сака да потпише за ниту еден клуб перманентно.

Не е лоша, но не и предобра. Секогаш може подобро, а од Суперкуп натпревар не можам да судам веднаш. Да почекаме неколку натпревари еве таман и средината на септември ЛШ започнува па ќе видиме и ќе зборуваме.

Ти кого би купил креативен средњак?

Песимист сум поради тенкиот состав на офанзивци, што ќе мора сега да позајмуваат играчи како Санчо, Асенсио и слични, а од една страна ме радува Ленарт Карл, германскиот Рибери што ќе добие повеќе минутажа и шанса.
Да се молиме да нема повреди како Мусиала и Дејвис што беа и се, да бидат здрави Олис, Диаз, Кејн и компанија па ќе видиме.

Мусиала и Дејвис сметај ги од јануари здрави и фит.
Отиде во Сити , џабе ќе го кажувам

Еве ќе прајме муабет за средината и колку е шуплива кога ќе бидат истресени како партали во нок аут фаза(ако стигнат до таму)

За мене најголем успех е да се купи везњак за да може да се надигруваме

Јас Диаз го немам многу пратено , ќе видиме што ќе понуди он на крило

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom