Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Од авион се гледаше дека не е дечкото за прв голман, вака барем ќе си се шлепа покрај Ноер и ќе лапа титули.

Од авион се гледаше дека не е дечкото за прв голман, вака барем ќе си се шлепа покрај Ноер и ќе лапа титули.

Не те разбирам како мислиш не е за прв голман? Па нормално дека кај нас нема да биде прв голман, но во Штутгарт си беше прв голман.

Не те разбирам како мислиш не е за прв голман? Па нормално дека кај нас нема да биде прв голман, но во Штутгарт си беше прв голман.
Општо, за нигде не е за прв голман. Материјал само за на клупа, бар од тоа што го иам видено, апла несугирен, киксер, поима нема од бранење.

Според мене Улрајх е доста солиден голман..Иначе уште еден младинец си замина,а тоа е Хингерл и ќе настапува за Фрајбург.

Општо, за нигде не е за прв голман. Материјал само за на клупа, бар од тоа што го иам видено, апла несугирен, киксер, поима нема од бранење.

Ех сега ти го направи ептен слаб. Човек да помисли секое коло дека ги гледаш Штутгарт. Верувај дека во Бундес моментално нема слаб голман, освен овие на Инголштад и Дармштад кои се нови Бундеслигаши па не ги знам. Секако дека има многу подобро од Улрајх како што се Бауман, Трап, Зомер, Бурки, Кариус, Бенаљио, Лено, Хорн, но од Улрајх и не се очекуваше да оди во топ клуб како прв голман така да и тој бил свесен за тоа па прифатил да биде втор голман во Баерн.

Ех сега ти го направи ептен слаб. Човек да помисли секое коло дека ги гледаш Штутгарт. Верувај дека во Бундес моментално нема слаб голман, освен овие на Инголштад и Дармштад кои се нови Бундеслигаши па не ги знам. Секако дека има многу подобро од Улрајх како што се Бауман, Зомер, Бурки, Кариус, Бенаљио, Лено, Хорн, но од Улрајх и не се очекуваше да оди во топ клуб така да и тој бил свесен за тоа па прифатил да биде втор голман во Баерн.
Па тоа ти викам, он може да биде прв голман у Штудгард или у некоја друга просечна екипа у прва или у втора лига, ама да праиш сериозна екипа а Улрих да ти биде голман едноставно не иде.
За на клупа у јак тим е добро решение. Има еден куп такви голмани што би можеле да бранат у прв состав у апла просечни екипи а за у поголеми се само за на клупа.
Карицо, Абијати, Сторари, Навас, Стекеленбург, Кудичини, Фридел, Гомез, Хауард и сл. Мислам дека ме сфаќаш што сакам да кажам.

Џонтра на кои дроги си пак? Прво викаш дека општо за нигде не е прв голман, после можело да биде прв у Штутгарт или такви некои... У 2 поста парадокс.

Па тоа ти викам, он може да биде прв голман у Штудгард или у некоја друга просечна екипа у прва или у втора лига, ама да праиш сериозна екипа а Улрих да ти биде голман едноставно не иде.
За на клупа у јак тим е добро решение. Има еден куп такви голмани што би можеле да бранат у прв состав у апла просечни екипи а за у поголеми се само за на клупа.
Карицо, Абијати, Сторари, Навас, Стекеленбург, Кудичини, Фридел, Гомез, Хауард и сл. Мислам дека ме сфаќаш што сакам да кажам.

Бајо мој сепак мислам дека не си компетентен да кажуваш за квалитетите или неквалитетите на еден голман од Бундеслигата посебно заради тоа што го имаш гледано можеби два пати во годината кога играле со Баерн или Дортмунд. Е така бајо мој, без навреда али во право сум.

Џонтра на кои дроги си пак? Прво викаш дека општо за нигде не е прв голман, после можело да биде прв у Штутгарт или такви некои... У 2 поста парадокс.
Добро, ако 2-3 години по ред 16то пласирана екипа е `негде` ондак океј.

Ти у која голема екипа би го земал Улрих да ти брани прва постава?

Иначе што е со Штарке? Толку ли е мртовец па на 32-3 години да скапе како 3та варијанта или ќе лета?[DOUBLEPOST=1434480828][/DOUBLEPOST]
Бајо мој сепак мислам дека не си компетентен да кажуваш за квалитетите или неквалитетите на еден голман од Бундеслигата посебно заради тоа што го имаш гледано можеби два пати во годината кога играле со Баерн или Дортмунд. Е така бајо мој, без навреда али во право сум.
Добро, можда си у право до негде.
Ама еве и ти у која екипа би го земал Улрих да ти брани прва постава?
Добра варијанта за на клупа, секако подобра од Штарке или оние што му беа на Бут резерви. Не ми текнува како се викаше тој у Келн отиде после.

Иначе што е со Штарке? Толку ли е мртовец па на 32-3 години да скапе како 3та варијанта или ќе лета?

Не се знае, но мислам дека ќе си оди. Иначе сега испадна како го браниме Улрајх, те нападнавме фановите зашто е наш играч, а ти го направи дно дна а го имаш само два пати гледано. Мислам не личи ти да зборуваш. Ај да беше Игорче ок ама ти? Ти гледај дека тој и во слаба екипа бранел со слаби дефанзивци. Еве Дортмунд го ангажираа Роман Бурки од Фрајбург, а Фрајбург испаднаа, но типот си имаше многу добрар процент на одбрани и го ангажираа. Не значи дека тимот ако е на долните позиции на табелата автоматски и дека имаат слаб голман. Ти кажав сите тимови во Бундеслигата имаат добри голмани, освен тие на Дармштад и Инголштад што не ги знам. Значи сите 16 тимови. Било за кој голман да речеш дека нема поима од бранење ќе те демантирам. Вие што не пратите Бундес не сум ви крив што не знаете за квалитетите на голманите.

Не се знае, но мислам дека ќе си оди. Иначе сега испадна како го браниме Улрајх, те нападнавме фановите зашто е наш играч, а ти го направи дно дна а го имаш само два пати гледано. Мислам не личи ти да зборуваш. Ај да беше Игорче ок ама ти? Ти гледај дека тој и во слаба екипа бранел со слаби дефанзивци. Еве Дортмунд го ангажираа Роман Бурки од Фрајбург, а Фрајбург испаднаа, но типот си имаше многу добрар процент на одбрани и го ангажираа. Не значи дека тимот ако е на долните позиции на табелата автоматски и дека имаат слаб голман. Ти кажав сите тимови во Бундеслигата имаат добри голмани, освен тие на Дармштад и Инголштад што не ги знам. Значи сите 16 тимови. Било за кој голман да речеш дека нема поима од бранење ќе те демантирам. Вие што не пратите Бундес не сум ви крив што не знаете за квалитетите на голманите.
Дно дна не, пошто ако сум го напраел дно дна ќе сум речел кај кур сте го нашле овој да му биде резерва на Ноер, боље Бут да сте го врателе.:icon_mrgr:

Фала богу дека не го пратам Штудгард секој викенд ама едно 10 пати во овие 2-3 години колку што им е прв голман го иам гледано и ми оставил таков впечаток дека не е материјал за прва постава односно не е голман со кој ќе градиш шампионски тим.
Несигурен ми е.
За на клупа е океј кај што ќе има 5-6 утакмици у сезона, исто како што не е океј Пепе Реина да биде нечија резерва а може да бира кај да брани.

Ulreich e dosta pojacan od pred dve-tri godini..Vo kupot so niv koga igravme pred tri godini 5-3 mislam zavrsi,4 gola toj gi zaeba.Taa sezona slabo branese,kikser golem,no se popravi.

Dobar e eden na eden i ima dobro oko t.e prati igra odlicno.

Od Starke mnogu podobar,so Reina tuka se,sto znaci upravata napravi dobar poteg.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom