Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Cento kako eden na grupana za Baern ,koga odi slabo go brani,koga pobeduvaat prv se javuva.:angel:

A Paderborn bogami ekipiste strasno.A i crveniot gi dotolci.

А ти прв си само да кукаш,а после коа ќе тепаат ааа бравооо бравооо најјаки Пеп царе....

А ти прв си само да кукаш,а после коа ќе тепаат ааа бравооо бравооо најјаки Пеп царе....
Многу добро ја почна годинава,ако не му светне во таа ќелавицата да смени нешто нека се гони у три лепе пичке материне.

Денес резултатот не е битен,битно е што не ги стави Чаби и Басти заедно.Играчи кои ја кочат играта ненормално кога играат заедно.Вака подобро,еднаш Чаби,еднаш Басти.Му светнала ќелавицата ама уште малце повеќе напон треба за да сфати некои основни работи.Не дека не ги сфаќа,ама си сака човекот адреналин и сака да експериментира.Му направија малце притисок,па одма промени.

11001819_1102161976467159_1334903144513839001_n.jpg

Почнал и со топка

@MiaSanMia викаш само Реал и Барса сигурни а....за понатака..

Немој да си се појавил тука ако ги отвориме Шахјтор дома,еве од старт ти кажувам.

Не ми беше јасен муабетот, али сеа прочитав во темата за ЛШ.

Лошо Миа, лошо...

@MiaSanMia викаш само Реал и Барса сигурни а....за понатака..

Немој да си се појавил тука ако ги отвориме Шахјтор дома,еве од старт ти кажувам.

Pa da 3-0 na gosti pobedivme,imame dobar rezultat ..kako sum zaboravil deka sme plasirani veke..:place:

Na 0-0 rezultat da ne sme sigurno plasirani ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom