Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Спасо, лани повише ги погодуваше нешто, оваа година потенко...

• Bild: Hertha want Diego Contento. Bayern (who're looking for a new LB) willing to sell for ~€3m. Napoli, Bremen, Hoffenheim also interested
Фала Богу

Epa poradi da gi narecam ( idiotskite ) rotacii na Pep cel koncept ovaa godina na Bayern mi e iskompleciran .... ako izleze Pep so Martinez kako destruktivec rezultatot 90 % ke bided toj :)

:vozbud::vozbud::vozbud:
Уште од копиљ кога пратам фудбал со мерак сум ги сакал натпревариве зашто стварно паѓало машки фудбал.
Стварно незнам што да очекувам, ви посакувам и вам среќа (на нас малце повеќе), нека победи подобриот!
Кој и да иде во финале ќе биде заслужено, спортски поздрав. :)

:vozbud::vozbud::vozbud:
Уште од копиљ кога пратам фудбал со мерак сум ги сакал натпревариве зашто стварно паѓало машки фудбал.
Стварно незнам што да очекувам, ви посакувам и вам среќа (на нас малце повеќе), нека победи подобриот!
Кој и да иде во финале ќе биде заслужено, спортски поздрав. :)

Neproduktiven sum deneska,ne se prai nisto do vecer...

Ovie utakmici se sinonim za LS,so niv porasnav,takada vecer iskreno ocekuvam spektakl!

Nek se ugode,pa neka pobedi podobriot! :vozbud:

• Ми се допаѓа
Reactions: ob1
Bl5SWQtIAAA0xx3.jpg

На стадиончето од Рајо сте тренирале, на Бернабеу тревата сува била. :D

Да напишам едно кратко preview пред утакмицата вечер:

Мислам дека повторно Лам ќе игра средина, а Рафиња десно. И тука би било грешката на Пеп пошто мислам дека Рафиња е мисмеч со Роналдо. За Лам знаеме како знае да изигра. Но таму игра и Ди Марија, така да најверојатно ќе се дуплира на тој дел (Рафиња-Лам)
Aлаба да не лета многу и да не спие преку центар пошто таму му игра Бејл (кој може да го задржи доколку не игра како Алвес)
Другиот дел од формацијата мислам дека нема потреба да ја пишувам.
Рибери да си го дигне нивото на игра и да го пробуши Карвахал, пошто 2 месеци веќе спие и на реномето си игра прв состав.
Ќелавкото да игра како шо знае дрско и да шутира, не да ја враќа назад!
И редно време е да се видат тие влезови и утрчувања на бековите позади крила.
Битно е да се пазат од повреди, посебно одбраната пошто замените ни се очајни за полуфинале ЛШ.
Најбитно е Манџо да се пази од жолт пошто мислам дека пеколно ќе ни биде потребен во Минхен.

Очекувам добра утакмица, за резултатот не прогнозирам, мада очекувам да дадеме минимум 1 гол на гости.

Auf geht's Bayern!

Последно уредено:
Ај и јас едно пократко пред излегување:
1:7, за да има неизвесност на реваншот. :pipi:

Стелт ја уште се чудам кај си го гледал ти Рибери против Карвахал.Да не си ги сонувал случајно ? :ROFLMAO:

Стелт ја уште се чудам кај си го гледал ти Рибери против Карвахал.Да не си ги сонувал случајно ? :ROFLMAO:

Абе ти стварно некогаш мислам дека првпат глеаш Бундес

Абе ти стварно некогаш мислам дека првпат глеаш Бундес
Рибери не играше на двата натпревари паметњаковичу.100% сум сигурен!Се повеќе и повеќе мислам дека поима немаш.:unsure:

Првиот натпревар го изгубивме поради двата овчарски гола.Едниот на Кислинг,на кој Лам му ја шутна в нозе и несакајќи даде гол и другиот на Боа а притоа Сем ја удри топката со глава и одеше во гол аут.

Вториот натпревар Гомез даде евро гол а скоро сум сигурен дека Шак(тој го замени Рибери) му ја добаци некаде на средина.После одвај на среќа се спасивме со автогол а резултатот исто беше 1:2.

Добри вести..

Kroos was asked how important Jupp Heynckes' advice to stay in Munich is. His response, "Very important".

Kroos then asked, will you take Heynckes' advice? "There are few people whose advice you value, one of them for me, is Jupp Heynckes."

У едно сум сигурен...Мартинез нема сигурно да игра како 6ка...Тоа би било самоубиствено,пошто нема да може топката да ја извадиме од половина....Мартинез е преспор за сам да игра на таа позиција...

Значи таму ќе биде или Лам или Швајни...

Мартинез како опција е да игра на пример ко 8ка,ко што играше против Дортмунд првата у Бундес,да проба да притиска на нивната 6ка.Тоа би била малце поконзервативна варијанта за Пеп пошто нема да имаме толку посед али може да е многу ефективна...

Меѓутоа ако играат Мартинез Басти и Крос на средна ондак ќе игра или Милер или Манџо не двајцата заедно..

Опции има доста,на Пеп е да реши,мора да му се верува...

СРЕЌНО!!!

ОВОЈ ДУХ НИ ТРЕБА ВЕЧЕР!!!:vozbud:[DOUBLEPOST=1398271113][/DOUBLEPOST]
up1398260271321.jpg

Neuer - Dante, Ribéry, Mandzukić, Robben, Rafinha, Boateng, Lahm, Alaba, Schweinsteiger, Kroos

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom