Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
таман рафиња на клупа лам бек хави дм
--- надополнето: 2 февруари 2014 во 20:00 ---
таман рафиња на клупа лам бек хави дм

Рака на срце не игра толку лошо Рафиња во последно време. Али во секој универзум би го играл Мартинез пред него.

1601467_10151817320287434_491771138_n.jpg

Добро е има ракавици.

Не стварно ако пробувал нешо да изиграва ќе направат пример од него, нема трти мрти со Самер и Ули. :p

За Рафиња да не слушнам лоши зборови. Денес беше еден од најдобрите. Но, секако Швајнштајгер кога ќе се врати Рафиња ќе се паркира на клупата.

Без Милер, Крос, Швајнштајгер, Мартинез, Ван Бујтен и Бадштубер. Неверојатен тим имаме, стварно страшно.

Глупо ќе биде од наша страна ако го продадеме Манџукиќ. Не би требало такво нешто да направиме, освен тој ако си побара сам трансфер, тогаш ќе разберам. Според мене Лева не е подобар напаѓач, тука некаде се и двајцата. Тоа мислење не ми од оваа сезона туку и од минатата сезона тоа го мислев и зборев.

Кај се критичариве бе? :D
Манџо остава многу добар впечаток, се гледа дека со срце игра. На Рафиња треба топката на гол-линија да му ја наместат за гол да даде, а ако даде ќе добие оргазам.
Не верувам со Кроос да имало некој проблем, дечкото ги фрли ракавиците ради што тимот му губеше и неможеше да помогне за да се смени тоа. Али ако, ова му дојде повеќе како психички одмор, него физички. На Милер обратно, прими неколку удари со Штутгарт.

neznam so da kazem za natprevarot se bese super toa so mi ostavi fpecatok e ocenkive za igrac na natprevarot Lahm Gotse Riberi Mandzukic i Alcantara zele maksimalni ocenki 8 znaci ovie se igrac/i na natprevarot,ne igrame individualno tuku kolektivno zatoa i sme tamu kade trebe da bideme iako imame mnogu dobri idividualci,e ova e razlikata pomegu nas i drugite.

Манџо е голем борец, ако го фати балканскиот инает можно е и догодина Лева да се испоти баеги за стартно место.
Инаку тактика без напаѓач ни е тапа, Манџо и Пиза мора да играат.

Го имаат еврејското во нив,не за џабе раководат со парите така добро.

Крос не мрда нигде,кај ќе оди со синчето кое има неколку месеци,ќе го разболи.:pipi:

Курт Ладенауер е еден од најбитните луѓе во историјата на Баерн , од просечен тим успеал да ги направи шампиони. Само имал една мана што бил евреин, го избркале во Швајцарија кога дошле нацистите и толку од подемот на Баерн во 30тите. Потоа сите ние фанови сме читале дека ни трабало 40 години да се вратиме на врвот. Колку ли само титули ќе сме имале ама тоа е више историја.

Баерн потоа оди во Швајцарија на пријателска и наместо да ги послуша советите што сите му ги давале да не оди да ја гледа утакмицата тој неможел да издржи а да не го види неговиот Баерн, оди и се сокрива во публиката. Арно ама играчите го препознаваат и не издржале без да го поздрават. Гестапото го забележале и да скратам, затвор, тепање, сапуни и после војната го пуштаат.

И јас како Спасо општо не ги сакам евреите ама човекот заслужува почит од секој фан на Баерн. :cuc:

Одлично кажано од Netzer за Кроос

"Kroos is playing a risky game at Bayern. The club is determined not to pay huge wages to all their players in order to stay financially healthy," Netzer writes in his column for Bild. "We could see this become a situation where Kroos forces Bayern to set an example. He might be overrating himself a bit in a way that his wage demands do not reflect his worth to the team. "He'd act wisely to have a good look at the squad and re-think his own situation. "I would advise Toni Kroos not to overplay his hand. He could enjoy a lot of success at Bayern. It's not easy to leave a big club like Bayern. There are a few players that cannot be replaced, but Kroos is not one of them."

http://www.goal.com/en/news/15/germ...risky-game-at-bayern-says-netzer?ICID=HP_BN_5

Манџо е голем борец, ако го фати балканскиот инает можно е и догодина Лева да се испоти баеги за стартно место.
Инаку тактика без напаѓач ни е тапа, Манџо и Пиза мора да играат.

Ова!!

Ја мислам дека треба да го задржат Манџуќич....Искрено мислам дека после неколку добри партии како оваа,Баерн ќе му понуди нов договор...

Ем тоа ќе биде добар потег за управата со кој ќе покаже дека не заборава што направиле играчите кои лани дојдоа,ем догодина ќе имаме двајца ТОП напаѓачи,кои буквално ќе се јадат и ќе гризаат за место во тимот...

Пизаро така ќе може на раат да го пуштиме у Америка или Кина да напраи уште некој денар.

Околу Рафиња,да добар перформанс денес,али не се залажувајте...Ајнтрахт денеска немаа душа да ни се спротивстават.Против топ екипа,Рафиња у одбрана ќе го силуваат!

Тиаго е добар но не е за во првите 11 , барем не против екипи како реал , псж , челзи , барса , сити.Ке го изедат жив.Против такви екипи ни требаат играчи како швајни хави и крос во средина.Тие тројца да се уиграат , НЕКА ДОЈДЕ КОЈ САКА.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom