Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
BfPtJVQCcAE8xBl.png

--- надополнето: 30 јануари 2014 во 23:10 ---
Дај бе рафиња нека почне да фрла ракавици , ке ни одговара плус..

Па сто посто се соблакал тој поише пати,и којзнае што ли уште не прави за да игра....

вчера беше испод мизерен,значи у мунис беше..

незнам мене многу ме плаши за со Арсенал,искрено се надевам дека Лам ќе се врати десно,пошто сами си го бараме некој да не силува,со Рафиња у прва постава.

Ченто колку е хиперактивен од ко потпиша за Јунајтед, 300 муабети во 2 секунди изнапиша. :D

Ченто колку е хиперактивен од ко потпиша за Јунајтед, 300 муабети во 2 секунди изнапиша. :D
Немаме смисла за хумор apparently, треба на твитер да се стајме и Фердинанд да го пратиме, и слики да ставаме од приватниот живот на фудбалерите да бидеме смешни како Јунајтед подфорумот. Они имаат напреден хумор Монти Пајтон ги глеале.:vozbud:

Животот ми се смени,кога го добив повикот од Мојсие....

Него ми се свиѓаше изјавата на Гвардиола вчера после утакмица...

Вика ни требаат проблеми за да екипата се активира.

У стилот,у утакмици ко вчера дури и сака Пеп да примиме гол за да ја покрене екипата.Реално и ја такво чувство имам, дека многу рамнодушни влагаат у утакмиците,поготово без играчи како Робен,Рибери,Швајни.
--- надополнето: 30 јануари 2014 во 23:23 ---

BfPtJVQCcAE8xBl.png

--- надополнето: 30 јануари 2014 во 23:10 ---

Па сто посто се соблакал тој поише пати,и којзнае што ли уште не прави за да игра....

вчера беше испод мизерен,значи у мунис беше..

незнам мене многу ме плаши за со Арсенал,искрено се надевам дека Лам ќе се врати десно,пошто сами си го бараме некој да не силува,со Рафиња у прва постава.

Не е до толку будала ваљда при здрави мартинез и швајнштајгер да го игра лам како дм.

Арогантно!:vozbud:
sammerTransparent.png

Z1gNptA.gif

Нојер за капитен.На пола терен беше кога шутна Тиаго.:icon_mrgr:Да ја фатеше голманот и празен гол.

Kako prvo Baern ne e na Uli pa da go kupi nekoj, vtoro ne smee nikoj da go kupi klubot ima pravilo vo bundes. Ti da ne chitash nekoj makedonski "sajt".

Sent from my Samsung Galaxy S4 using Tapatalk 2

Брат не се пали, фанови на Ман. Јун читаат, се зезав нормално

Kako se zali da pomislis deka titulite od doma im gi zemaat..

Baern ako ne gi kupese niv,ke kupese drugi.Zaklucokot e deka Baern povtorno ke bese jak,a Dortmund ke bese oslaben sekako..
Nego go boli deka vo Baern dojdoa,taka neka kaze a ne nesto vrti kruzi odokolu.

битно Крос е наш ... а и вака е подобро и да дојде летоска имате време да се прилагодите психички што ќе ви го собереме вашиот најдобар играч. :icon_lol:

Igrac so ogromen potencijal saka da igra vo Liga Samoioni a ne Europa League I FA CUP .... mislam deka druze samo lecite kompleksi I spremete se da si go gledate timot na sredina na tab3la uste dolgo vreme.

Крос излегува од игра изнервиран од што му губи тимот и што е заменет во 60 минута.

Mirror: Пеп признава дека Крос можно е да премине во Манчестер пред истекот на преодниот рок.

Рандом италијански твитерџија: Службен автомобил на Ман. Јун. е забележан на Аеродромот во Манчестер. Пристигнува авион од Минхен. #welcomekroos #mufc #gloryglory

Daily Express: Нараквиците се фрлени!!! Крос е пред трансфер во Манчестер. Испратена е понуда од 30 милиони евра. Баерн му даде зелено светло за да го напушти клубот.

Goal: Kroos to Manchester is done deal!

Спортски Вести (на фејсбук): Крос во Манчестер. Баерн продолжува да краде играчи од ривалите и да ја ослабнува Бундеслигата. (?!?!?!)

Филе Топки: Тони Крос преминува во Манчестер. Каква трансфер бомба! Од сето ова најмогу ќе профитира само еден клуб - ФЦ Барселона. Од мојот доушник, а воедно и еден од првите луѓе на ФЦ Барселона Алонсо Пералез Гарсија добив информација дека голем процент од парите добиени за Крос Баерн ќе мора да ги даде на ФЦ Барселона. Сето ова се знаеше одамна и беше дел од договорот со Тиаго Алкантара, кој во ФЦ Барселона можеше да биде најдобар фудбалер во светот, а во Баерн ќе го допре дното.

Навивачите на Манчестер:
ManJun-formation-tactics.png

Тони Крос: What the fuck is going on?? I just threw my gloves! (ама на германски)
2014Jan30124453_183163497.jpg

Abe neznam kolku pratite premier liga ... ali u momentot samo ako sum mu sin na Mojs ke sakam da igram vo United .... po partal ekipa od Man utd nema .... pa duri Kroos ke si idel od tim koj pretendira odbrana na trojna kruna vo tim koj ne se znae dali i u evropa ke izleze :) ... pa nemoj da me jebes BRE !
--- надополнето: 1 февруари 2014 во 18:53 ---
Abe neznam kolku pratite premier liga ... ali u momentot samo ako sum mu sin na Mojs ke sakam da igram vo United .... po partal ekipa od Man utd nema .... pa duri Kroos ke si idel od tim koj pretendira odbrana na trojna kruna vo tim koj ne se znae dali i u evropa ke izleze :) ... pa nemoj da me jebes BRE !

--- надополнето: 1 февруари 2014 во 18:53 ---

Интернет експлорер?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom