Фан Клуб: Атлетико Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување
А и онака имаат добар тим....Диего Форлан одличен шпиц,ден денес ми е жал што Јунајтед го продаде,исто како и за Роси тоа се двете најголеми грешки на Ферги според мене....Сега да продолжам:),Диего Форлан-Агуеро:vozbud::vozbud:,Макси...Супер тим имаат:helou::helou:
Еве цел тим ќе го набројам(од тиа појаките)
Голмани:Купе и Лео Франко
Одбрана:Переа,Перниа,Ујфалуши,Сеитаридис(да си ги скине лигаментите на двете нози),Хајтинга,Антонио Лопез
Средина:Мота,Банега,Раул Гарсија,Маниче(мислам дека не е продаден),Симао
Напад:Агуеро,Родригез(крило),Луис Гарсија(крило),Форлан,Понгол,Садик Адамс
И то :nesum:

Честито за пласманот во Лигата на Шампионите.
Барем ќе гледаме добар фудбал.

Група D: Ливерпул, ПСВ, Олимпик Марсеј, Атлетико (М)

Тешко но имаат шанси да пројдат група имаат далеку поквалитетен тим од ПСВ и Марсеј :wink:

Malce nezgodni protivnici vi se padnaa, ali so ogled na formata koja ja pokazavte lanesnata sezona i osobeno sea vo kvalifikaciite protiv Schalke, a toa ako se dodade i formata na Aguero od OI, mislam deka bez nikakvi problemi treba da ja pominete ovaa grupa. Jasno e deka PSV ne e toa sto bese, sve najkvalitetno sto imaa prodadoa i realno gleano ne mozat da se nadevat na nisto poveke od 3.to mesto. Istoto vazi i za O.Marsej, tie se mnooogu nepredvidlivi i igraat toplo-ladno i ponekad znaat da iznenadat koga najmalce se ocekuva od niv, no se nadevam deka nema da imate pogolemi problemi protiv niv. E sea Liverpul, si e Liverpul (imeto samo po sebe dovolno zbori), no tie nemaa voopsto uverliv start na sezonata na igracki plan i pokraj toa sto pobedija vo vovednite dve kola od PL i plasiraa vo LS duri po prodolzenija i toa na Enfild , odnosno ne uspeaa da im dadat gol na Standard vo regularnite 180 min. Taka da se glea deka imaat problemi so realizacijata, nesto sto Atl.Mad. bi mozel da go iskoristi i da se nadeva duri i na 1.to mesto vo grupata ... !!!* :wink:

Леле газат Атлетико М, 3-0 на полувреме со 2 гола на Форлан и еден на Хејтинга:helou:

Ненормални се. Секоја чест за оваа партија, нема што. Само така продолжете ...

P.S. : Агуеро играше ?? Чудно ми е некако ниеден од 4те гола, да не стои зад неговото презиме ...

Играше до 56 минута, на негово место влезе Синама-Понгол и даде гол:helou:

Уууу газење зверови, ајде само напред сезонава чекам од нив 3-4 то место :)

Ке газат оваа сезона во Шпанија ке видите, и може да атакуваат на титулата.:toe:

Атлетико ќе го натртат рАУЉ оваа година, одличен состав имаат, зедоа прави засилувања:vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom