Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Кој кур му е на стариов бе, кој кур му е не ми е јасно, најдоброто трио во нападот што не го игра на големи натпревари.
Дефинитивно нема да ги гледам, поарно Дота Пит ЛАН Финале ќе гледам.

Од овој катастрофален состав(можеби ќе се покаже како супер) најмногу ме интересира дали Кокелан ќе е дел од тројка одбрана или средина.Лаказет на клупа,боже мили боже.

Мене формацијата ми изгледа на новогодишна елка

Со што Ивоби заслужува да стартува ваква битна утакмица?
Добар беше дефанзивно против Челзи на гости. Јас сакав да стартува Ивоби наместо Озил денеска ама Венгер се решил за Лаказет.
Ме плаши одбраната, мислам дека ке сме со трио од Кош, Кокелан и Начо. Триово никад нема играно заедно, ке има конфузија позади.

Немаме одбрана, средина, напад. Само Колашинац го играме. Тотално промашена тактика. Венгер да правеше вакви глупости во друг тим ќе јадеше отказ пред мечот.

Комедии состав, добар старт имавме први 10 мин, после тоа трагедии..... Да не беше Чех ќе не напунеа....
Ремзи на крај убава шанса, али тоа е.....Ајде второ нека праи одма измени

Нема што,едноставно Сити е каде каде посупериорен од нас,ништо ново.
Ако против нечиј тим мразам да го гледам Арсенал,тогаш тоа е против тимовите на Пеп.Маме му јебем,како ги скоцкува со таква игра,посед на топка,пресинг ненормален,сецкање на игра со ситни фаули и на тоа додај квалитетот на неговите тимови.
Единствено позитивно е што губиме со еден гол разлика,а за чудо очекував да бидеме послаби од тоа што го покажавме до сега.
Ремзи едноставно не можам да го поднесам,како се излетува и остава празен простор зад него...Чист пример голот и шансата кога Стерлинг ја предаде у трибини.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom