Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
При одбрана што игра тотално ужасно цела сезона,финалето од ФА купот ќе го играме и без убедливо најдобриот штопер.:tapp:
Ливерпул води,ако идеме ЛЕ само млади дечки сакам да гледам и тие што ќе се втора постава цела сезона.
Колку само ме изнервира црвениот на Кош аууу.

Не е фер ова, имаше чист црвен за Ливерпул и пенал за Боро, а судијава ништо не свирна.(n)

едит:Еве ја ситуацијата

Еткинсон го ставиле судија:pos:

Не дека ако не идеме во ЛШ ќе биде поради ова,цела сезона сме катастрофа,ама Еткинсон бе:icon_lol:

Искрено, не беше пенал. Од Јунајтед фан.:D

Пул 2-0, освен ако не се случи чудо ЛШ чао пријатно.

Еве и Габриел си заработи тешка повреда на коленото, во финалето без играчи останавме .....

Без заебанции сега, во групната фаза во ЛЕ против аматери ќе се паднете и ќе може буквално со вториот тим да играте. Тоа може многу да ви помогне во лигата наредна година.

Па глупанот Оливер дури и жолт му даде на Габриел. Кој шупак е судијава не ми се верува. Утакмицата ја претвора во кланица.

готово е, може сега да ги извади Озил и Сначез и да си ја наместиме 1у2.

Пласманот во топ4 го изгубивме во првата утакмица од ПЛ, кога со полуспремен тим полн со младинци излеговме да им играме на Ливерпул и го лапнавме немиен.Таа победа на Ливерпул еве се покажа клучна во бората за топ 4. Кој аматеризам да не можеш играчите да ги спремиш за првата утакмица од сезоната, кога се вратија сите не ми текнува, дури во 3то коло мислам.

Копиле едно, дај нека му се зберат црнци нека му ја помодреаат фацава на ова гомново шо суде

Ивоби и Велбек мора да поработат на финишот ако сакаат да постигнат нешто. Убаво се отвораат за топка ама финишот катастрофа им е и на двајцата. Ко паника да ги фаќа кога остануваат пред голман.[DOUBLEPOST=1495381786][/DOUBLEPOST]Рамзи :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Јуропа лиг да вуеи сликката со Венгер кога го покажува правецот ни треба сега.:D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom