Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ај објасни ми нешто, шо си запнал толку со Перез ?А Перез?
БТВ зашто не очекуваш ништо од Ивоби?

Интересна работа приметив, само Топче, Канон и Тод се за Вилшер да се даде на позајмица. Чудно ама они се Венгер ин и како и до сеа наоѓаат оправдување за секој потег на Венгер.
Just sayin'![]()

БрaвoЈас сум Венгер ин, па не ја поддржувам оваа глупост што ќе се случи.![]()

Ако не се лажам последен пат кога играше Џек утакмици во континуитет играше десно крило и беше одличен. Не му е природна позиција и би бил далеку покорисен низ средината ама не гледам зошто не би можел да заврши работа кога има брзина и добар дриблинг и за разлика од некои други крила знае да задржи топка и си ги исполнува дефанзивните задачи.Џек и ВенгерИн/Оут немаат врска едно со друго.
Јас сакам Џек да успее кај нас, ама реално и објективно гледано му требаат утакмици за да се врати во форма.
А утакмици нема да добие кај нас, не колку што треба да игра.
Значи ако го исклучиме Озил кој ја има загарантирано 10ката, остануваат 5 души да се борат за останатите две позиции. А Џек е зад Џака, Санти, Ремзи и Кок сигурно. Едино да е пред Елнени ама и тоа е дискутабилно (не зборам за талент туку за тоа како играат) поради тоа што Елнени е тотално стабилен и дисциплиниран играч, Џек не е и е тотално вон форма.
Ќе му годи една година да игра константно прв тим (се надевам во ПЛ), па нека се врати наредна година директно у прв тим покрај Џака.
И не ми спомнувајте лево/десно место Ивоби или Окс или Гнабри или Тео.
Џек не е крило, ако го играме крило подобро да го продадеме скроз.
Дупли пивот што би се рекло од Џек (или Ремзи) и Џака може да биде страшен со години, ама Џек мора да се врати на ниво прво како што знае да игра.

Перез е купен за да се такмичи со Жиру за шпиц, ако поентата е Жиру и натаму да е комотен таму и никој да не го загрозува џабе трансферот на Перез, Ивоби е супер талент и имаше одлични неколку месеци мината сезона, но не сум сигурен дека е на ниво да даде 10 гола и 10 асистенции