Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Требaше Oзил дa шутирa, цел тим нa Oзил кo дa чекa. Oзил глaвен игрaч ни стaнa. All hail Ozil.

Sent from my LG-D620 using Tapatalk

Традикомична утакмица, не стварно не се нервирам, се нервирав до пеналот на Казорла, после тоа веќе вика еби ја мајка му, не било пишано.

Не сакам да пожелувам лошо на никој, ама стварно се надевам дека ова беше последна утамица во кариерата на Артета, сакам повредата да му е толку лоша сега па никогаш да не се опорави за да игра фудбал.

Алексис,Озил, Начо преодна оцена и до некаде Пер. Кембел нека се даде во пакет за некој трансфер кај нас.
Ебате шупаците, имаа шанси, статива Озил, Кембел 100 % шанса, пенал, тоа е, ич не им беше денов.

После оваа утакмица почнав да верувам во Господ.

Аууууу кој е на врв на табела, ми се плаче:place: . Да им го купиме напаѓачот во јануари :kezec:

Оти да ти се плаче? Па Лестер играат баш убав фудбал, мене ми е баш мило што барем сезонава не е лидер некој бункераш.

Ај барем Сити е пред нов кикс така да нема потреба од паника.

Ех, ама со киксовите на Сити ако си тепавме денес и со Тотенхем ќе си имавме солидна предност. Но тоа се веќе сценарија what if, не е ништо изгубено, но ако Кокелан осуствува на долг рок тогаш сме наебани јако

Наредниот викенд добро ќе ни дојде едно реми на Лестер и Јунајтед, но под услов ние да победиме. Сепак мислам дека Лестер ќе почнат да губат поени, наредните 6 натпревари ги играат против екипи што се борат за ЛШ и ЛЕ.

Ако е аут 3 месеци наебавме на велико.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom