Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Не ми се верува дека ќе се ослони само на Кокелан и Артета, преголем ризик е, но така викав и лани и не ми се веруваше дека сезоната ја почнамве со само двајца централни дефанзивци од кои едниот беше „психички уморен“ а другиот влечеше повреда од претгодната сезона.

Со среќа нека му е на Фламини и двете страни задоволни, фала за придонесот :D
Мислев за Серхи има на Скај ... Арно ќе е да се земе ова детето на Барса

Може некој да каже во Арсенал кој заработува најмногу месечно и колку заработува?

Сампер го гледаат како замена за Бускетс, многу го ценат во клубот, не верувам дека Барса ќе си дозволи да ја направи истата грешка како со Фабрегас. Единствено добро би било да се пушти на позајмица.

Сампер го гледаат како замена за Бускетс, многу го ценат во клубот, не верувам дека Барса ќе си дозволи да ја направи истата грешка како со Фабрегас. Единствено добро би било да се пушти на позајмица.
Разгледај ја и неговата страна, има 20год потребна му е далеку поголема минутажа од тоа шо Барса може да му понуде, пред него се Бускец и Маскерано така да ...
МундоДепортиво како стојат со релевантност ? Да не се ЕспанаДејлифејл па џабе ломотам ://

11700969_1024272374264004_8502827692922878957_o.png
:pos::pos::pos:

CKeXKGxUkAAraQs.jpg

Еве ја насловната.Неверувам дека е релевантен весникот, долу пишува дека Ливерпул понудиле 65 за Ројс.

Разгледај ја и неговата страна, има 20год потребна му е далеку поголема минутажа од тоа шо Барса може да му понуде, пред него се Бускец и Маскерано така да ...
МундоДепортиво како стојат со релевантност ? Да не се ЕспанаДејлифејл па џабе ломотам ://
Знаат да погодат нешто али се се базира на шпекулации. Најрелевантен е Спорт.

Последно уредено:
Левандовски пред Бензема.

Многу нереален ми е овој Кике Марин. Ај за Бензема може и има шанси, ама Левандовски не верувам да го пуштат Баерн. Ако го пуштат кој ќе им игра напаѓач ?

11709743_621279901308608_4389209353682777895_n.jpg

Поздрав со песната, "Проклета је Америка":D

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom