Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мене не ми стоеја дека сакат да дадат гол. Такви 100% шанси утнаа да не ти се верува. Сите топки директно во Фабијански. Благодарение на нас ќе си земе златна ракавица.
Моментално и води во трката, беше изедначен со Форстер и Мињоле пред натпреварот, сега е за еден натпревар подобар. Уште еден клин-шит и слободно нека му се додели наградата. Многу ќе ми биде мило да ја добие. И да, покажа почит кон нас(мислам фановите на стадионотБаш спомна коментаторт дека ако не прими гол денес ќе влезе во трката за златна раквица, притоа додаде дека тешко ќе се случи да не прими гол денес, ама ете се случува![]()
Море не да ќе го плукам него онака ќе го рѓосам со зелен. Ако сака воопшто да помисли на прв тим ,типот кога ќе влезе тие 20 минути и му се пружа шанса од 2 метри од гол и затоа што е пичка у душа незнае да погоди.Добро бе Тео играше 20 минути и од сите него најдовте да го плукате? А Жиру?
Цел тим беше лош на некој начин, без идеја цело прво полувреме само кружеа, Ремзи и Санчез себични, Санти и Озил отсечени само Ремзи пробуваше нешто ама никој не го пратеше а башка како што кажав себичеше. Во второ малце подобра игра ги притиснавме ама откако Санчез и Тео ја промашија таа дупла шанса знаев дека ќе примиме гол.
Монтеро го искина и Белерин, како само против нас да сала да игра му ебам све.