Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Два пати онаа црнчугата Гомис не решава на сличен начин, јеби га, не ни оди со Свонси.

На Олд Трафорд и нерешно ќе заврши работа, само да не изгубиме

И сатот против нас на крајот очигледно дека Волкот не го бива и мора напаѓач да се купува на лето Жиру е топло ладно :(

Абе кај Волкот напаѓач ќе го праел, појма нема од позиционирање.
И овој нигеров од 10 воздушни дуели само 1 доби и не заеба... да му ебам матер. Коа неќе неќе, добри шанси имавме шо го ебам, кога смирено сме завршиле сезона, нека гледаат да ја заебам сеа и со јунајтед.

Со Свонси од никад не ни одело.И кога сме тепале е било тесно.
Денес беше една од тие утакмици каде да игравме и 900 минути немаше да дадеме гол.После шансата на балерината и Волкот во рок од 5 секунди се помирив дека нема да победиме.
Покрај што не ни беше денот,Венгер има голема вина поради измените.Ни играа четири слични играчи,Вилшер,Ремзи,Озил и Казорла кои сите сакат да играт во средина и буквално последните 20 минути немавме формација.И Жиру мораше да остане во игра баш поради нафрлувањата.Волкот за се ќе го биде само не 9ка.
За да завршиме четврто место од последните три утакмици ни требаат 2 кикса,а Јунајтед да ги победи останатите,па сега мислете дали ќе сме 4ти.

Зошто ја искомплициравме работава не ми е јасно. Најдобриот голман си го пуштивме за беспари.

Ќе си гризнев од таквото на шансите во второ, и решив да се помирам дека едноставно денес не ни одеше. Или пак Свонси игра профи со нас, тоа е.

Мене не ми стоеја дека сакат да дадат гол. Такви 100% шанси утнаа да не ти се верува. Сите топки директно во Фабијански. Благодарение на нас ќе си земе златна ракавица.

Мене не ми стоеја дека сакат да дадат гол. Такви 100% шанси утнаа да не ти се верува. Сите топки директно во Фабијански. Благодарение на нас ќе си земе златна ракавица.

Баш спомна коментаторт дека ако не прими гол денес ќе влезе во трката за златна раквица, притоа додаде дека тешко ќе се случи да не прими гол денес, ама ете се случува :)

Баш спомна коментаторт дека ако не прими гол денес ќе влезе во трката за златна раквица, притоа додаде дека тешко ќе се случи да не прими гол денес, ама ете се случува :)
Моментално и води во трката, беше изедначен со Форстер и Мињоле пред натпреварот, сега е за еден натпревар подобар. Уште еден клин-шит и слободно нека му се додели наградата. Многу ќе ми биде мило да ја добие. И да, покажа почит кон нас(мислам фановите на стадионот :D) после натпреварот.

Никад не ни идело со бункераши. Али денес што се промашивме ај ај ај. Ремзи форсираше многу натпреваров, грешки во пасови едно кило.
Али капаче на се беше Тео, значи типов ич неможам да го сварам, едноставно ко пиче некое со тоа ококорените очиња влегува во игра, ништо не покажа ама баш ништо. Дај Венгер нека се отараси од него неможам веќе да го гледам едноставно не го бив и точка. Може ќе успее во друг клуб кај нас никогаш!!!!
Не ми се верува дека изгубивме, потполна контрола имавме на натпреваров, али јебига нече среча.
А на судијата матер да му ебам што не го свирна пеналот на Алексис во прво. Еден гол ни требаше за да ги напуниме клошариве, врска си немаат од фудбал ебате Велшаните.
Фабиански не дека имаше кузнае какви одбрани, нашиве се по средина на гол шутираа. На Санти шутевите една не помина, со 10 души пред гол копиљанава.
Тоа е тоа, со Јунајтед ќе биде интересно, барем ќе се гледа добар фудбал против тим што сака да победи и ќе напаѓа. Ми се прикењува кога ќе гледам тим ко факинг Свонси.

Го почитувам како играч, не се снајде баш најдобро кај нас, не дека по квалитет е нешто многу полош од Војо. Освен тоа, секогаш ќе му бидам благодарен заради големиот придонес што го имаше лани за триумфот во ФА купот.

Добро бе Тео играше 20 минути и од сите него најдовте да го плукате? А Жиру?

Цел тим беше лош на некој начин, без идеја цело прво полувреме само кружеа, Ремзи и Санчез себични, Санти и Озил отсечени само Ремзи пробуваше нешто ама никој не го пратеше а башка како што кажав себичеше. Во второ малце подобра игра ги притиснавме ама откако Санчез и Тео ја промашија таа дупла шанса знаев дека ќе примиме гол.

Монтеро го искина и Белерин, како само против нас да сала да игра му ебам све.

Добро бе Тео играше 20 минути и од сите него најдовте да го плукате? А Жиру?

Цел тим беше лош на некој начин, без идеја цело прво полувреме само кружеа, Ремзи и Санчез себични, Санти и Озил отсечени само Ремзи пробуваше нешто ама никој не го пратеше а башка како што кажав себичеше. Во второ малце подобра игра ги притиснавме ама откако Санчез и Тео ја промашија таа дупла шанса знаев дека ќе примиме гол.

Монтеро го искина и Белерин, како само против нас да сала да игра му ебам све.
Море не да ќе го плукам него онака ќе го рѓосам со зелен. Ако сака воопшто да помисли на прв тим ,типот кога ќе влезе тие 20 минути и му се пружа шанса од 2 метри од гол и затоа што е пичка у душа незнае да погоди.
Жиру и Алексис ги искршија од маање натпреваров, јака им душа на двајцата што се трпат.
Едноставно не го сакам во тим да го видам, подобро еден Апком да му се даде шанса него Тео да го гледам, брзината у гз нека си ја напика.

Абе Тео е лош периодов, се враќа од повреда, се тегне за договор и затоа добива минимална минутажа, ама не избрзувајте. Коа Тео играше како што знае имаше двоцифрена бројка на голови и асистенции. Него и Санчез промаши од 3 метра од гол т.е. шутна директно у Фаб, пичка е?

Ја не би сакал да го дадеме, за замена, за игра против по-отворени тимови e ок.

И Џек ја комплицираше, имаше моменти што требаше да шутне а тој да не себичи и обратно. Да имаме трпение со Волкот и Џек, сепак им треба минутажа која воопшто не ја добиваат.
Инаку не памтам кога последен пат примивме гол од контра со Кокелан.

Kajgana Shop

Back
На врв