Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Според сликава, има можност веќе во клубот да знаат дека Вермален нема да игра за нас идната сезона. #5

10570423_551991958240286_4737683539037277967_n.png

Уфф да, како запримети...

Мислам дека Калум е земен за ЦБ и професорот има план идната задна линија да биде Гибс-Чемберс-х-Џенкинсон за да ја спаси англиската репрезентација :D

Ја би Шнајдерлин или Карваљо

Твитер шпекулации - Сме биле договорени со Дортмунд за Ројс се додека не се повреди, Санчез бил план Б ако не дојде Ројс.
Карваљо е план Б ако не се договориме со Кедира.

За мене Санчез > Ројс иако и вториов е страшен и немаше да биде лошо да го иаме.
А и веројатно над 40 ќе не кошташе Ројс.

А Карваљо го неам гледано многу ама ми изгледа на потенцијален Јаја Туре.

Кедира из д мен,подвижен,снажен,класа играч,СП првак,ЛШ првак. Да бидам реален за Карваљо прват слушнав кога не поврзаа,но професорот најдобро знае што да земе,кој ги познаваше Анри,Косчелни...?

http://metro.co.uk/2014/07/30/arsen...bon-put-william-carvalho-up-for-sale-4815461/
Има добри сшпекулации за него дека по завршетокот на Емирати Куп ќе биде и званично претставен. Искрено ни јас не го знам убаво ама чим стариот верува во него значи го бива. Патем 22 години има, од тоа што го иам гледано на youtube од него некако наликува на Jaja Tуре.

:pos: Не сериозно, по додавањата некако најмногу наликува на него

Убо напиша @IgorChete ако не се договориме со Кедира, да, во ред е и овај тенкот. Али Кедира е перфектен за тим како нашиот. Значи перфектен, зато и Венгер и целиот негов скаутинг тим, толерира кога станува збор за Кедира. Ипак, класа играч е, вреди да го чекаш до 31ви август, до 23:59. Нека касни, како јака пич*a, на дејт. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom