Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Мора да се чува Волкот,еден од клучните играчи ќе им биде на СП.Него кај е Окс?? штета што нема да добие шанса на првенството. :(
Емммм е???Како мислиш кај е Окс????[DOUBLEPOST=1401916740][/DOUBLEPOST]Гледам Ремзи не играл денес, дали го чуваат или има вистина во трачевите дека е повреден.....Али Ремзи исто изјави дека е булшит тоа.....

Хахаха абе местат шпанциве ;). Башка ако отиде некде у Англија а не кај нас ќе биде :facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:[DOUBLEPOST=1401917528][/DOUBLEPOST]
Џек како му се пушти на Валенсија :pos::pos:[DOUBLEPOST=1401917611][/DOUBLEPOST]Ауууууу абе комшииве се засилија со класа напаѓач. Блазе си им, уште пред Светсково.....А ние до кај сме....:(

Последно уредено:
Хахаха абе местат шпанциве ;). Башка ако отиде некде у Англија а не кај нас ќе биде :facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:[DOUBLEPOST=1401917528][/DOUBLEPOST]
Џек како му се пушти на Валенсија :pos::pos:[DOUBLEPOST=1401917611][/DOUBLEPOST]Ауууууу абе комшииве се засилија со класа напаѓач. Блазе си им, уште пред Светсково.....А ние до кај сме....:(
Џек нога ќе даде за соиграчите (y)
А воа за Коста готово е ?

Сега некаде прочитав дека наводно buy-back клаузулата на Цеск за да се врати назад во Арсенал била 33 милиони евра,можно ли е?o_O

Последно уредено од модератор:
Џек нога ќе даде за соиграчите (y)
А воа за Коста готово е ?
Uste ne e oficijalno nisto, ama imase slika od instagramot na kosta kaj sto pisal deka odi vo celzi. Valjda toa ne e nekoja montaza.
Nego imam nekoj predosekaj deka golem glop ke bide kosta u pl. Baska nekako spored mene I precenet e.

Sent from my Samsung Galaxy SIII

Да отиде Цеск у Челзи, Окс да ги скине лигаментите, па ќе немаме ниедно крило за почетокот на сезоната, летото не може да започне „подобро“. Но, вечерва се е во доменот на шпекулации, па да видиме наредните денови што ќе донесат, особено за Окс.

Нишо добро од ова нема да искочи :facepalm:
10313565_751444578209459_3239036147477799335_n.jpg

како прво старт со две нозе на пријателска на 10 дена пред светско на играч кој му ја скршиле ногата предходно ( валенсија ) стерлинг заслужи боксови а не само фаќање за врат ... а башка она скокалчено џек може само ќотек да испие од валенсија кој важи за тивок повлечен и мирен играч за разлика од џек кој го има во секоја тепачка на терен!!!
BpUX1xqIAAE_v2Z.jpg

валенсија е два на два а џек закржлаевно детенце чисто за споредба !!!!

како прво старт со две нозе на пријателска на 10 дена пред светско на играч кој му ја скршиле ногата предходно ( валенсија ) стерлинг заслужи боксови а не само фаќање за врат ... а башка она скокалчено џек може само ќотек да испие од валенсија кој важи за тивок повлечен и мирен играч за разлика од џек кој го има во секоја тепачка на терен!!!
Многу јак Валенсија, на 17 годишњаци им се џитка, од други бега со свиткана опашка.
Ме потсеќа на ван Нистелрој, типична Манчестерова пичка.

BpUX1xqIAAE_v2Z.jpg

мојт да му го издудлат на Џек BIG BALLS Вилшир овај чоколадниов, избега ко пиче под кошула

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom