Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Додека Абу се врати ние и Лига на Шампиони ќе имаме освоено. :pos:

Многу ми е криво за Абу, многу е јак дечкото, да го служеше здравје ќе беше на исто рамниште со Јаја Туре, али јебига нема среќа дечкото. А мислам дека он е тоа што ни треба во моментов, задњи везни, со долги нозе да сече акции и одличен и паметен техничар да започнува акции. А и не е така стар 27 години има, ако се оправи може да пружи одлични 3-4 сезони, ваљда тоа ми е идејата на Венгер :)

Најјака прослава на гол на Арсенал би била Окслејд да шибни голче, а соиграчиве да одат да му честитаат на Гибс. :icon_lol:

‪#‎Arsenal‬ team to play Man City: Szczesny, Sagna, Mertesacker, Vermaelen, Gibbs, Flamini, Arteta, Rosicky, Cazorla, Podolski, Giroud

Subs: Fabianski, Bellerin, Jenkinson, Gnabry, Kallstrom, Oxlade-Chamberlain, Sanogo

Шубо ќе ни дојдеа тие два бода од Свонси кои ги изгубивме. Денес со победа ќе имавме каков таков надеж со ваков резултат на Челзи.

И да изгубиме, сакам барем едно дерби машки до крај да го изиграат.

АЈдееееее онака за да ни биде на сите уште помачно, Палас ги тепа Челзи.....Дегени буљашки нека патат сега уште повеќе што пропуштија со Свонси....

Ние ако не примиме некој бугарски гол, никој друг не прима!

Слаби сме,јебига.Сити вези по теренот,ние курташак си играме.

Полди колку е ограничен тоа е чудо.....

Полди :cuc::cuc::cuc::cuc::cuc: за тоа како ја спаси топката од гол-аут
У второ Саного место Жиру и Окс место Фламини и мислам дека ќе сме тип топ.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom