Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Хахаха абе не ме зезај, едвај изигра 10 минутикалстром мора да биде стартер следната

издвој ми некој што изигра подобро 10 минути, росицки и чемберлејн. и 2те минути на подолски, повели.Хахаха абе не ме зезај, едвај изигра 10 минути![]()
Хахаха абе не ссонувај каков прв тим, неам шанси, не е спремен нели примети брееееј.издвој ми некој што изигра подобро 10 минути, росицки и чемберлејн. и 2те минути на подолски, повели.
незнам ти што утакмица си глеал другар. покрај толку незаинтересирани играчи тие 10 минути напрај разлика на терен и тоа е знак дали е спремен или неХахаха абе не ссонувај каков прв тим, неам шанси, не е спремен нели примети брееееј.
Оки, накурчен си ај гот ит. Тоа е друг муабет, јас се сложувам дека Калстром и те како придонесе со играта, али нема кондиција за повеќе од 15 минути еве му давам.незнам ти што утакмица си глеал другар. покрај толку незаинтересирани играчи тие 10 минути напрај разлика на терен и тоа е знак дали е спремен или не

да ја ако сум накурчен и тука на тебе ке се истурамОки, накурчен си ај гот ит. Тоа е друг муабет, јас се сложувам дека Калстром и те како придонесе со играта, али нема кондиција за повеќе од 15 минути еве му давам.![]()

Поготово со Верма сега им играме ау ау ау има кошмари Војче да има[DOUBLEPOST=1395784542][/DOUBLEPOST]
Хехехе па го гледав како се враќаше назад друже на крајов, башка кога ја имавме топката ,кога требаше да задржиме топки малце се криеше зад играчиве на Свонси. Значи скил си има момчето, али му треба време за да го видиме од прв тим за да ти се исполни желбата.да ја ако сум накурчен и тука на тебе ке се истурам
ама безвезни муабети праиш од нигде никаде ти знаеш дека он имал кондиција за 15минути...![]()