Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Уф колку ми е мило за Озил што изигра толку добра утакмица. Кога играше Германија со Чиле ненормални пасови даваше, си мислев дека и денес може да распали. Но сепак, најзаслужен за победата е Окс кој ја влечеше играта напред и не го гледавме досадниот Арсенал кој многу пати сме го гледале оваа сезона. Каков клизачи направи при шансата на Евертон алал да му е, man of the match. Како и да е, со Фламини и Артета во средина не иде, на контри сме премногу слаби и плус губиме креативност напред. Мислам дека при ваков состав повеќе треба да се форсира шут од далеку, барем за тоа имаме играчи.

п.с да не знае некој зошто му свиркале на Озил на натпреварот со Чиле? Или коментаторот се збркал нешто? :cautious:

Глупаци стврно му свиркале, а ја имаше асистенцијата за гол на тој натпревар. Тоа само покажува колку влијание имаат расипание англиски новинари што створија фама околу формата на Озил. Само треба тој да не обраќа внимание на тоа и да си ја игра неговата игра.

Кокошките играат мизерна утакмица, ништо не паравија со Челзи. Единствен се надевам дека психолошки ќе бидат разбени, со еден куп повредени и суспендирани во одбраната, дербито на тој нивниот клозетски стадион мора да го добиеме!

Последно уредено:
Тотенхем сезонава против големиве тимови обично игра бледо, а некогаш знае и против помалите да киксне. Според мене Венгер против Баерн најдобро да извади комбиниран состав и викендот се освен победа против тотенхем сметам дека би било срам (мада се срамевме ние више 2 пати против јунајтед сезонава)...

Тотенхем сезонава против големиве тимови обично игра бледо, а некогаш знае и против помалите да киксне. Според мене Венгер против Баерн најдобро да извади комбиниран состав и викендот се освен победа против тотенхем сметам дека би било срам (мада се срамевме ние више 2 пати против јунајтед сезонава)...

Најглупо загубените шест бода сезонава.

Победа над Баерн силно ќе ги мотивира да ги печат кокошките.Лани после победата само едно реми имавме и тоа со Јунајтед,така?

Глупаци стврно му свиркале, а ја имаше асистенцијата за гол на тој натпревар. Тоа само покажува колку влијание имаат расипание англиски новинари што створија фама околу формата на Озил. Само треба тој да не обраќа внимание на тоа и да си ја игра неговата игра.

Кокошките играат мизерна утакмица, ништо не паравија со Челзи. Единствен се надевам дека психолошки ќе бидат разбени, со еден куп повредени и суспендирани во одбраната, дербито на тој нивниот клозетски стадион мора да го добиеме!

Да разјасниме малце. Имав прилика да бидам во Германија 4 пати, по 2 месеци, најбрзо бев сега во ноември/декември. Да разјасниме, Германците не пратат Премиер Лига, не пратат новинари од Англија и немаат програма која ги пренесува натпреварите од Премиер Лигата. Не пратат што се случува со Озил, ниту со Пер и не ги интересира. Кога бев таму, чичко ми ме праша дали Пер игра во Њукасал. Значи, доволно зборува тоа. А да го прашаш за тимот на Хамбург и Хановер (тука живее) ги знае тимовите на памет, со се стручен штаб и години на раѓање на играчите. Конкретно, ова е соседско дерби. Така да, ако го исвиркувале Озил заради тоа, 60 000 луѓе, мало морген.

За вториот болд се сложувам. Голем играч е и може да го покаже сиот свој потенцијал. Еве има 4 натпревари на кои може да блесне и да покаже дека е класа.

Одложениот меч со Свонси е презакажан за 25ти март, измеѓу мечот со Челзи и Сити, во вторник.

Сити во полуфиналето, зар очекуваше некој нешто друго?

Тотнем, Ливерпул, Евертон и Шити сеа ... Госпо на помош нека ни е

Добро е. Цела 5ка од Премиер Лигата ни се падна. Единствено нешто ако е добро е шо игаме на Вембли чинам.

За до трофеј да се дојде мора да се победат сите противници без разлика дали е Сити или Шефилд.Добро е што ќе имаат цела недела да се подготват.

За до трофеј да се дојде мора да се победат сите противници без разлика дали е Сити или Шефилд.Добро е што ќе имаат цела недела да се подготват.

А ако го победиме Баерн и одиме понатаму ? Ќе имаме 3 дена. :D :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom