Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Arseshavin bese ama go zarugaa mnogu, cak i fb profilot mu go najdoa :-D rusin bese po poteklo inace

Можеа да го СЛИКААТ, ШМИНКААТ, ОБЛАКААТ, УШТЕ НЕМОЖАТ ЗА ОЗИЛ ДА ОБЈАВАТ!

gun__1378145918_viviano03.jpg

.. oh God. :LOL:

На крај на периодот ќе имате потрошено не повеќе од 10тина милиони. Осеќам.

Ништо од Ба.

Пријателе немој така молим ти се. Заминувањето на дрвосечата зависи од наоѓањето на нов напаѓач, затоа молим те немој вакви демотивирачки информации, еве уште едно пиво на кладбата ќе уфрлам само дај молим ти се остани ми позитивен. ;)

Capture9.JPG

5627479256_fca8902bf3_z.jpg

--- надополнето: 2 септември 2013 во 21:25 ---
На крај на периодот ќе имате потрошено не повеќе од 10тина милиони. Осеќам.

Хммм, немаш попаметна работа вечерва нели. Ај Бејл под рука и бркај си работа!

Туууууууууу браос момци активност денес имаме 10 +.

Не бев последни 3 саати дома и кога уклучив прво форум, а не официјална за што сме земале....Е тоа ти е филинг да видиш што сме потпишале, фала момци :)

Пријателе немој така молим ти се. Заминувањето на дрвосечата зависи од наоѓањето на нов напаѓач, затоа молим те немој вакви демотивирачки информации, еве уште едно пиво на кладбата ќе уфрлам само дај молим ти се остани ми позитивен. ;)

Не го давале Ба на ривал, сега не гледаат како ривал откако го земавме Озил.
Дали има Венгер План Ц? Премногу е доцна мислам. :tapp:

Хммм, немаш попаметна работа вечерва нели. Ај Бејл под рука и бркај си работа!
Ми се сере од вакви коментари. Местово е да си каже секој што мисли, ниту провоцирав, ниту навредив. Остани смирен и уживај во шпекулациите. :)

Ми се сере од вакви коментари. Местово е да си каже секој што мисли, ниту провоцирав, ниту навредив. Остани смирен и уживај во шпекулациите. :)

Ако ти се сере оди у ќенеф, а постот ти беше класична провокација! Молим те истај се!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom