Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Ептен се дигна фама за Озил. 99% доаѓа кај вас, одличен играч само да ги вклопи добро Венгер. А и ви треба некој страшен играч од дефанзивен среден ред. Покрај таков играч кој носи стабилност во одбрана Рамзи/Вилшир/Артета и те како ќе имаат повеќе слобода за напред.

Дракслер, Дракслер. Осеќам нешто за со него.

Ја одбил понудата прет 2дена 35мил изгледа ,и како што знам јас има клаузола 55-60милиони такада тешко

Озил ке биде ваш така пишува и нис гермаските медиуми 47милиони 7милиони по сезона и 5годишен договор 99% би требело до 12:00 да го официализират трансферот,супер трансвер само екипи ка реал ги даваа таквите играчи:facepalm:

blMTE.jpg

Сакам со 23та да го видам :)
--- надополнето: 2 септември 2013 во 16:37 ---
Дој да видиш кај нас,драматургии:vozbud:

Искрено,сега најмалце кур ме боли за вас :)
Дајте Озил,мозил,Ди Марија,Бабмама

ШО СЕ ДЕШАВА? :vozbud:

Озил и Вивано се скоро done deal. Тука е и Демба Ба.. според sky он е на излез од Челзи на 1 годишна позајмица.. и за на крај, Арсенал се во преговори за ДиМарија. :icon_lol:

Озил и Вивано се скоро done deal. Тука е и Демба Ба.. според sky он е на излез од Челзи на 1 годишна позајмица.. и за на крај, Арсенал се во преговори за ДиМарија. :icon_lol:

Знам знам се,него ко фан на Арсенал неможам да поверувам шо се дешава моментално...

Знам знам се,него ко фан на Арсенал неможам да поверувам шо се дешава моментално...

Богами, се осеќам дека сум го променил клубот за кој навивам. Да не се подрекнеме.. ама кога ќе видам на arsenal.com има да биде.. :vozbud:

Најинтересно ќе биде ако на крај никој не дојде, а Венгер да каже дека сме биле блиску за Озил, арно ама Реал во последен момент ја дигнал цената и папала маца...
Е тогаш се откажувам од глеање фудбал...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom