Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
И за Ба е блиску работата.
Едногодишна позајмица.
--- надополнето: 2 септември 2013 во 13:19 ---
BREAKING: PSG match Arsenal's bid for Ozil
Paris Saint-Germain have matched Arsenal's offer of £40million for Real Madrid's Mesut Ozil. It looks like we're in for a dramatic few hours

Ова е од оној Палмери?
Глупости тресе цело лето.

И за Ба е блиску работата.
Едногодишна позајмица.
--- надополнето: 2 септември 2013 во 13:19 ---

Ова е од оној Палмери?
Глупости тресе цело лето.

И мене така ми мириса. КОј цацко бара у ПСЖ кога си ги има другарчињата у Арсенал, плус сеа е со нив у Немачко и веруем дека на велико го работат!

И мене така ми мириса. КОј цацко бара у ПСЖ кога си ги има другарчињата у Арсенал, плус сеа е со нив у Немачко и веруем дека на велико го работат!

Според ББЦ, моментално се одржува medical, на arsenal.com страната би имало за 2-3 саата, најверојатно во пакет со Вивиано +1(можеби).

BREAKING: Decision time for Ozil

Real will announce after Bale press conference they have accepted bids from Arsenal and PSG for Ozil and it is up to the player to decide.

Arsenal are on the verge of a spectacular £40million transfer breakthrough after it emerged Mesut Ozil is having a medical in Munich, ahead of completing a move to The Emirates.
Sportsmail understands the Real Madrid midfielder is undergoing a medical at the hands of Bayern Munich and Germany team doctor Hans Muller-Wolfhart after accepting he is no longer wanted at the Bernabeu and would be better off making a fresh start at The Emirates.

Скај викаат дека е готова работата со Озил и дека Озил моментално во Минхен и врши медицинските прегледи.

После Арсенал.ком ББС се оние кои најповеќе има верувам. Така да, она смешкање на Венгер, онакво „цинично“ на пресконферецијата значеше ова. Знаеше стариот.

Реално гледано.. доколку се оствари трансферот.. шта речи. Браво. гг!

Само сметам дека ако гледаме на тоа да Озил и Вивано се веќе играчи на Арсенал, сметам дека уште минимум 1-2 засилувања ќе ни требаат за да се издржи како што треба една цела сезона заедно со ЛШ.

edit: http://futbol.as.com/futbol/2013/09/01/primera/1378048668_664427.html

Кажаа и BBC што кажаа, еве сега и Bild. :cool:

Реално гледано.. доколку се оствари трансферот.. шта речи. Браво. гг!

Само сметам дека ако гледаме на тоа да Озил и Вивано се веќе играчи на Арсенал, сметам дека уште минимум 1-2 засилувања ќе ни требаат за да се издржи како што треба една цела сезона заедно со ЛШ.

Еееее, абе кај си ти ? Жив/здрав ? :D

Уште и со ДиМариа,Ба и Вивиани не поврзуваат,лелелеле да се остварат овие трансфери ќе има тркалење по земја.

Еееее, абе кај си ти ? Жив/здрав ? :D

Мислев ќе останам неприметен. Тука сум. Револитан бев три месеца и бев одличен spectator се до сега. :LOL:

Уште и со Ди Марија,Ба и Вивани не поврзуваат,лелелеле да се остварат овие трансфери ќе има тркалење по земја.

Тој Вивани, Вивиани наводно бил во Лондон со менаџерот негов. Овие „Талјанците“ викат дека е first team материјал, али јас не верувам у тоа. Башка на фаца ми е ист Алмуниа. :D
--- надополнето: 2 септември 2013 во 14:08 ---
Мислев ќе останам неприметен. Тука сум. Револитан бев три месеца и бев одличен spectator се до сега. :LOL:

Сега не си ? Озил ? Те бендисва ? :)))

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom