Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Денес, во 16:00, со пренос на СпортКлуб почнуваме нова сезона. Нека ни е со среќа, со помалку повреди и здравје некое засилување до крај на трансфер рок.

Да ја исплескаме Вила и да стартуваме силно. Напред Арсенал!!

Конечно да дојде и овој ден. Позитивно за оваа сезона е тоа што конечно не продадовме клучен играч и тимот е уигран,а негативната страна е тоа што се ослободивме од голем број на играчи и немаме стабилна клупа.Има уште време до крајот на трансфер периодот и очекувам најмалку 3 засилувања. Очекувам убедлива победа денес против Вила и нека ни е со среќа сезонава! :)

Ајде малце поактивнии :D Играме со Астон Вила денес,очекувам сигурна победа без примен гол,во нападот мислам дека ќе стартува Жиру заедно со Волкот и Подолски,во средината највероватно Санти,Рамзи и Џек,во одбрана нормално дуото Мерт-Кос,странично Гибс и Сања.COYG (y)

Arsenal team: Szczesny, Sagna, Koscielny, Mertesacker (c), Gibbs, Ramsey, Wilshere, Rosicky, Oxlade-Chamberlain, Walcott, Giroud

Arsenal subs: Fabianski, Jenkinson, Frimpong, Cazorla, Gnabry, Podolski, Sanogo

Така така, уште некој нека се повреди.....Нечист натпревар, се искршија, Џек како падна ја да бев кичмата на зеленило ќе ми останеше....Кога ја видов измената на Гибс не знаев дали да се смеам или да плачам.
За голот што го примивме ја кривам одбраната, ги помина сите ко сталки, срамота, ајде вотор пожустро срамота е да не ги тепаме Вила.....

Судењето ме потсеќа на Јунајтед-Арсенал 2004г.

Се распаѓа тимот, капак и овој судиајта ама тоа не го оправудва фактот дека сме мизерија. Нема шанси да го поминеме Фенер.

Намерно губат за да види Венгер дека не бива без засилувања :P

Судијата е комедијант али и тимот не е нешто подобар играме со Астон Вила а низ одбрана при првиот пенел се прошета Агбонлахор како шо реков пред неколку недели треба да се деси тоа со Јунајтед од пред 2 години па да земат да купат нешто.

време е Венгер заедно со цела управа да си одат од Арсенал, во спротивно ќе гледате борба за 4та позиција...:tapp:

Fucking impossible што ни направи судијава ама дали сеа конечно ке му текне на венгер да земе играчи :place:
--- надополнето: 17 август 2013 во 17:49 ---
Fucking impossible што ни направи судијава ама дали сеа конечно ке му текне на венгер да земе играчи :place:

So vakva igra, titula i borba za 4to mesto, malku tesko ovaa godina. Ali kako sto bi rekol Wenger...ne davame pari za igraci, nie gi pravime.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom