Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Да бе гол ни даде тип што не знаеше топка да смири......:facepalm:
Многу би сакал да можам да ѕирнам каква е атмосферата во соблекувална......

Јас едвај чекам да не завршиме во топ 4.

Истото го чекам и јас.
--- надополнето: 16 февруари 2013 во 18:24 ---
Него IgorChete види го на БПЛ темата си гази :cuc::pos:
Полека бе,шо се нервираш,редно е да тролат,а и заслужено си е :)

Ja sam Kazim, Tobdžije gazim.И јас сум за Арсенал да не помислите за друг тим сум па ве заебавам.Да ви кажам право јас се навикнав на вакви работи па воопшто не се нервирам и не се потресувам :нинџ:

Ептен јако ова - Ја сам казим топџије газим :P

ајдеее, eдно гајле помалце, т.е натпреварување помалку за нервирање

BBC have confirmed that no-one has left the Arsenal dressing room yet.

И Венгер и играчи и све упм да ојт.
Кога викав дека нејкам да сме не 4 туку ни 5 ни6 Европа да не видиме в година ме нарекоа и Идиот.
просечни играчи = просечни резултати
не дека ме заболе шо испаднаа од ФА куп и онака немаше да го освојат та 1/8 финале та 1/2 исто али испагаат од тимој шо не се ни во ПЛ.
Ај може со Баерн ке се подобрат ако и догодина си тераат на ист начин Ливерпул не ни бега исти како нив ке постанеме

Ништо и оваа година останавме со празни раце како и по обичај, ни останува уште возможно-невозможниот трофеј во ЛШ....

Ужас игра, реков јас погоре нема победа со овој состав.. Па 45 минути да ги ставеше прва постава нема толку да се изморат за Баерн.....

Кога викав дека нејкам да сме не 4 туку ни 5 ни6 Европа да не видиме в година ме нарекоа и Идиот.
Па ако посакуваш да не играме во Европа и мислиш дека тоа ќе доведе до позитивни промени, тогаш си идиот.

Па ако посакуваш да не играме во Европа и мислиш дека тоа ќе доведе до позитивни промени, тогаш си идиот.

Образложи малце, ама без многу навреди. И Баерн.М, Милан и др. големи тимови не играле во европа една сезона, Јувентус играше во 2 лига и се издигна за да ја освои Сериа А без пораз и на добар пат е да ја освои и по втор пат сезонава.

Се задоволивме со просек, се молиме за едно 4 место како којзнае што да е. Зошто, за само да пополнуваме бројки во ЛШ. Што не прави тоа поразлични од некои други учесници во ЛШ, како Олимпијакос, Лион и сл. кои долго време учестуваат, само онака?

Многу нелогичен пост....Па баш неодењето во Европа една година,у Баерн направи револуција,се донеса доста јаки играчи и до ден денес се тоа оди во нагорна линија...

Прашањето е дали управата ваша бара успех,или бара некој просек кој нејзе и одговара у бизнисот и правењето милиони?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom