Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Аман бре жено божја како со ѕид да правам муабет, аман.
5 пати веќе кажав дека Робин не сакал никаде да оди освен во Јунајтед.

:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Нејќам да замислам каква ќе ви беше сезоната без гејчево. Или па ќе се повреди па нема да треба да замислувам :P. cross my fingers
Замисли каква ќе ви беше вас сезоната да ви останеше .... во најмала рака ќе се боревте со нас за прво место !!!!

него си дојде дојде дома бе бот :?

Стопати сме го правеле овој муабет тука. Многу наивно, за ебаните 30 милиони, на никој немаше да му значат ако ги немавме, најголемата глупост на Венгер и клубот во последните години, најголема.

Сме немале избор, ма немој, сигурно на Фергусон вакво нешто не можеше да му се случи, а и да му се случеше, сигурно немаше најдобриот играч да му го даде на Сити, на пример.

Да, 30 милиони фунти да фрлиме во вода за да му истераме инает на ван Перси?
Многу паметно, генијално.
И шо аир видовме од тие 30 милиони евра (околу 20-25 милиони фунти од прилика) ? Финансиска стабилност на клубот ? Не навивам јас за Арсенал за да го пратам како се развива финансиски па да пишам после магистерска теза на таа тема ... си има луѓе за тоа кои за жал не си ја вршат работата како шо требит веќе 5 или 6 години.

Стопати сме го правеле овој муабет тука. Многу наивно, за ебаните 30 милиони, на никој немаше да му значат ако ги немавме, најголемата глупост на Венгер и клубот во последните години, најголема.

Сме немале избор, ма немој, сигурно на Фергусон вакво нешто не можеше да му се случи, а и да му се случеше, сигурно немаше најдобриот играч да му го даде на Сити, на пример.

Фергусон еден Ханјце не даде да иде у Ливерпул не па најдобриот играч....

Колку и да се правда тој потег, дефинитивно најлошиот што јас го памтам. Венгер и управата си напраија самоубиство, најдобриот играч го продаваш на ривал.
Без РВП сезонава Јунајтед ќе беше на ниво на кое што сме ние сега. Цела игра се базира врз него.

2 години по ред ни заминуваат по минимум 2ца клучни играчи...во ситуација сум да незнам дали требит да се радвам на успешни партии на некои поединци или не затоа шо би заминале наредниот преоден рок,затоа шо сите шо играат во Арсенал се пи*ки за пари а не дека нешо е труло во менаџирањето на клубот...

http://www.mirror.co.uk/sport/football/transfer-news/fa-cup-swansea-vs-arsenal-1519713
Тежок комуњар бил професоров.
--- надополнето: 6 јануари 2013 во 08:22 ---
И шо аир видовме од тие 30 милиони евра (околу 20-25 милиони фунти од прилика) ? Финансиска стабилност на клубот ? Не навивам јас за Арсенал за да го пратам како се развива финансиски па да пишам после магистерска теза на таа тема ... си има луѓе за тоа кои за жал не си ја вршат работата како шо требит веќе 5 или 6 години.
А како тоа не си ја вршат работата? Објасни.

Денес ако не тепаат момциве ќе биде чао на последна шанса за титула сезонава. Многу ме интересира колку ќе бидатмотивирани денес и како ќе играат.
Очекувам победа.(y) Мичу вил сак ит

Јас мислам дека денеска нема да прокоцкаат и дека ќе имат интерес да победат, инаку збогум и на ова трофејче...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom