Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Роналдо и Меси ќе завршат работа?

Како што тргнале работите само они можат да не извлечат од оваа гомнарија во која сме :) . Шала на страна јас мислам подобро ке беше место Подолси и Жиру што ги купија тие пари да ги дадеа за ИГУАИН или некој таков играч поголем ефект ке има. Играчи од тој калибар се сите во Арсенал .

Ќе мењам ли денес аватар,останува да видиме :)
И овој веќе треба да го смениш :rolleyes:
--- надополнето: 8 декември 2012 во 15:37 ---
И не прифаќам никаква опција освен ПОБЕДА, и пак ли челото
omaj.gif

Најкриво ќе ми е сега што сите ќе јадат гомна за тоа како сме дале гол од непостоечки пенал,а ВБА не ја помина половината и е среќен што губи со само 1 гол разлика.

Најкриво ќе ми е сега што сите ќе јадат гомна за тоа како сме дале гол од непостоечки пенал,а ВБА не ја помина половината и е среќен што губи со само 1 гол разлика.
Дефинитивно среќни треба да бидат, зашто играва ни е феноменална, заслуживме уште минимум 1/2 погодока.
Жервињо, малку пасот да го центрира, и по рано да почне да додава...добро би било.

Леееј Џек и Окс парче праат. Може немаше баш пенал, мислам дека го закачи минимално,али тоа е....Имавме многу шанси, поготово Санти. Попов ни го повреди Жиру, шупак.....Ајмо второ да брцнеме побрзо голче да не биде тресење до крај.

Иначе пак сум напизден од Жервињо иако игра сосема солидно до сега...Требаше да му предаде на Жиру кога ја шутираше таа со 1,5 км/час.

Да играше Тео место Жервињо ќе ги потопевме. А и оваа измена не е лоша. (y)

Многу добра игра за разлика од претходно, течна прецизна, тоа е тоа што се бара, вака да играме стално, иако нападот сеуште не е баш рафиниран, доста промашувања.

Вилшер се врати, баш онаков каков го знаевме, одлична партија денес. Заслужена победа, без оглед на пеналите.

Алелуја, победа ејјјјјјјјјјјјјјјјјј!!!!!!!
Ајде нека се множат, МОТМ Џек :cuc::cuc:!!!!Ако не остане чоеков засекогаш во Арсенал има да колам. Се гледа дека го обожава клубот и даве се на терен.
Загрижувачки што се промашивме денес, Жервињо поготово, а и Полди една 10000000
% сигурна шанса...

Ајмо у вторник ќе ги гледаме младите што ќе направат. Едвај чекам да го гледам Томас-германчето.

Нека ни е честита победата!!!!

Сакав Артета да направи хет-трик од пенали :icon_lol:
Браво за победава,сеа прво купот,после пак БПЛ,мора победи :)

Пенал постојал или не сепак победа си е победа нека ни е честита. Предобра игра одамна ги немам видено вака да играат, ЧЕЛОТО беше добар на овој натпревар мада имам мали забелешки кон него.
Жиру нервозен на овој натпревар, прв пат го гледам во вакво издание :pipi:, а ќе заборавев.....
Факе смени аватар :P

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom