Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
^^ Не се разбираме, знам како е во странство сум бил, нема збор за тоа дека е подобро таму. Ама да кажеш нешто во стилот гајле не ми е за матичната држава?:confused:

Па еве, чим веќе ме прашавте, морам да бидам искрен - Македонија нималку не ми фали, знаејќи ги сите услови за работа и живот и навистина ќе кажам дека не ми фали.

Што има лошо у ова?

Како екс профи спортист целосно го разбирам зашто рекол ни малце не ми фали Македонија :cuc: Дај Боже и нешто поостро да каже па на одредени фаци да им текне да се чукнат по главата малце.

Нашиов има бугарски пасош, ме нервира со изјавата ништо не ме привлекува во Македонија. Знам дека не ни е сјајно, ама милион Македонци има во странство па ова не го кажуваат!
17 годишно дете е, не му ги земај зборовите толку при срце.

Џенкинсон е одличен сезонава, Сања има скоро 30 години и последниве 2 години го уништија повреди, не може глава да крене.
Па после ќе се буните зошто држиме играчи што се повредуваат нон-стоп.
Џенкинсон оваа сезона игра топло-ладно....поточно три натправари добри-седум лоши. Ако веќе несакаат да сметат на Сања нека најдат добра и соодветна замена, неможе со Џенкинсон само....отидовме во провалија со него.
--- надополнето: 7 декември 2012 во 10:22 ---
Налетав и на вакво нешто :)
http://gossip.ladyarse.com/arsenal/2012/12/07/sagna-denies-reports-that-he-is-unhappy/

Koга само ќе ми текне дека сум играл со Илиев фудбал низ игралиштата низ Струмица и дека сум го пцуел за тоа шо примаше ефтини голови,крај.. :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Koга само ќе ми текне дека сум играл со Илиев фудбал низ игралиштата низ Струмица и дека сум го пцуел за тоа шо примаше ефтини голови,крај.. :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:
Значи така ти а...не ти е срам си го пцуел идниот голман на Арсенал
slatki.gif

Е сеа ја сум мутле :pos:
Сега кулирај...
kafica.gif

Таман работа да си мутле па и ти од кај ти текна сега
lol.gif

--- надополнето: 7 декември 2012 во 12:44 ---
Wenger: “I have no news [on Walcott's future].

“I am not involved in that directly, of course indirectly yes I am, but at the moment we have not made any progress.

“I am frustrated by it. Honestly, yes I am. There is not a problem between the player and me because he knows what I want. He has to make up his mind. Да да во право си..

Нашиов има бугарски пасош, ме нервира со изјавата ништо не ме привлекува во Македонија. Знам дека не ни е сјајно, ама милион Македонци има во странство па ова не го кажуваат!
Eпа нема проблем, доколку тоа го стори искрено би сакал иднината на Фабијански да го следи... прво да пропадне ко мизерен никулец потоа 3 години повреда да лежи!

Ептен се зафативте за неговата изјава дека не го привлекувало ништо за Македонија, пред се ова е негово мислење успеа да се провлече и му посакувам се најубаво и дај боже да изгради многу добра кариера, а да останеше овде што ќе правеше ќе се вртеше како мува без глава и ќе биде " све пропало ". За најдобрите таленти само надвор од државата им е спас за да успеат..

Не изигрувајте џекови, да ви понудат да сте голман на Арсенал од мајка ви и татко ви ќе се откажете, не па таква изјава и буг пасош, не бидете еднонасочни ;)

Не изигрувајте џекови, да ви понудат да сте голман на Арсенал од мајка ви и татко ви ќе се откажете, не па таква изјава и буг пасош, не бидете еднонасочни ;)

Некои работи не се купуваат со пари ;)

Ај сити нека освои ЛШ при толку милијарди

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom