Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Не гледам фудбал (освен кога игра Македонија) веќе 10 години.

Во кладилница не сум ставил ливче ниту еднаш во живот.

Имам смисла за хумор, ама мешање сестри, мајки и шајки не толерирам.

Па ако се добри,вредат да се мешат,со сета почит :)

Сакаш да му правиш друштво и да проверите заедно дали се добри? :)

Чим два дена од форум ќе е аут. Поарно да биде hell of a сестра. :ROFLMAO:

Секоја битка си бара жртва, така да Логикс, хероју наш, убаво му кажа, сеа да продолжиме со тоа што треба да се дискутира :)

Дефинитивно вреди да се отиде.. еден ден. :)

gun__1306483614_pots2011_2large.jpg

Сакаш да му правиш друштво и да проверите заедно дали се добри? :)

хаха.Не се дигај многу дека си некој и нешто на форумов.А иначе не можам да одам ја да проверувам,нека дојдат они нека ме проверат :)
Ајде да прекинам со оф топици.
Него дајте да видиме некоја шпекулаци..Шо бидна со Фалкао ?? :)

хаха.Не се дигај многу дека си некој и нешто на форумов.А иначе не можам да одам ја да проверувам,нека дојдат они нека ме проверат :)

Ништо не се случува. Нема никакви шпекулации и никакви поврзувања со било кој играч, а најмалку со Фалкао сега за сега. Останува 3 месеца да се туфкаме и мислиме.. :)

Јо, чекерауц, се читаме од понеделник.

Ни отиде цела прва постава на форумов :ROFLMAO:

нема да земеме некој јак играч летово на тоа ми мириса работава а ако замине насри е тогаш ке се чадиме мора да се најде замена достојна за него мој предлог би биле гетзе или ашли јанг

http://www.taratur.com/node/23806
а рвп видете изјавава на место си му е ;) само тој и џек играат со срце за арсенал

Ке купиме пак евтино !! Одевингие се покажа сезонава и одма ке го купи .. 28 годишен со една полусезона изиграно одма за 4 милиони евтино !! цццц
--- надополнето: Jun 3, 2011 6:31 PM ---
Ке купиме пак евтино !! Одевингие се покажа сезонава и одма ке го купи .. 28 годишен со една полусезона изиграно одма за 4 милиони евтино !! цццц

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom