Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Топче
Арсеналиста
Оваа порака е скриена затоа штоТопче е на твојата листа за игнорирање.
Види го мислењето
Отстрани го членот од листата на игнорирање

А живо ме интересира што пишал.Како и да е поздрав и се гледаме во некоја наредна прилика. :)

Вие нас Цеск, ние вас Дрогба и Анелка и сите среќни. :)

Топче
Арсеналиста
Оваа порака е скриена затоа штоТопче е на твојата листа за игнорирање.
Види го мислењето
Отстрани го членот од листата на игнорирање

А живо ме интересира што пишал.Како и да е поздрав и се гледаме во некоја наредна прилика. :)

Ниту ти :)

Вие нас Цеск, ние вас Дрогба и Анелка и сите среќни. :)

А ниту и ти, не сте интересни. :P :)

Го сакам , го ценам, но ако дадат БАРЕМ 50 милиони... слободно нека оди!
Но во никој, ниту еден случај, да не се пушти за 35... па тоа е поевтино од трансферот на КЕРОЛ во Ливерпул...

И јас исто,го сакам,го ценам,но не вреди 50 милиони...слободно нека ви остане :)

Вермален ќе игра против МанУ,но за резервите :)))
Диаби нема да игра во недела.
Венгер може да смета на сите други играчи.

Одбранбен ја враќа на голманот(Амос),Алиадере ја пресекува,голманот прави пенал и линискиот судија дига офсајд. :pos2::pos2::pos2:

Ako nisto barem ciganite da gi tepame sezonava. Da mi projde lutinata kolku tolku za promasenata titula.

P.S. Pickite Kantalonski vcera igraa vo ista formacija kako protiv Arsenal, i toa 4-3-3-3-2 od koi poslednite dve linii se igracite na uefa!

VERMAELEN 90 минути!!! за резервите!!!
АЈДЕ ТЕРМИНАТОРЕ НИ ФАЛИШ МНОГУ!!!

VERMAELEN 90 минути!!! за резервите!!!
АЈДЕ ТЕРМИНАТОРЕ НИ ФАЛИШ МНОГУ!!!

Веќе и не ни фали, бујрум следната сезона. Како и да е, среќен сум што почна да игра и се надевам ќе се врати во топ форма, па идната сезона да ја започне со голови како што започна и кога пристигна во Арсенал.

По долго време мислење се решив да кажам што ми се врти во глава.
Абе, поарно ќе ни испадне да оди Цеск во фарса летово. Јас не знам за вас ама јас не сакам уште една сезона да си ја мавам главата во ѕид.
Многу му е слаба формата оваа сезона, а ако не си оди нареднава се плашам дека уште толку нема да му се игра.
I'm just sayin'...

Овој Фалкао е играчиште. Како само би бил одлично засилување во тимов напред заедно со Ван Перси..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom