Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Ќе игра Сања на Камп Ноу? Не ми се свиѓаше како изигра Ебуе, претерува некогаш :D

Абеее мислам Ебуе ептен ја претерува а и Клиши не ме радува :/ Мислам дека Вилшер подобар беше и од Чави и од Ињеста :) :) :)

честита победа, одличен настап, интересна утакмица, очекувам јако да изиграте и на ноу камп, БРАВО!!!

GOLOT OD ARSHAVIN
PRAJSLES
KAKO MI SE NAPRAVI KEFOT ZA GOLOV NE STE SVESNI MI IDESHE DA MU GO IZVAM KUROV I DA MU GO PROMAFTAM NA NAJAKIO TIM NA PLANETAVA

rvp.jpg

42354410.jpg

tumblr_lgqc9eJCO51qz9e2ao1_400.gif

:pos2::vozbud:

Attachments

• rvp.jpg
    rvp.jpg
    69 KB · Прегледи: 9
Мераци живи вечерва, ќе спијам ко јагне....:je:
Ван Перси го немаше цел натпревар, еден шут и ја сврти утакмицава....Ајде да го пофалам и Клиши за асистенцијата и тоа со десна нога,па ќе му простам што се заеба при примениот гол, ептен заспа.
Ебуе можеше да биде и полош, али ептен сум среќен што Сања ќе го игра реваншот. Џуру многу несигурен денес, али ко за среќа Косчелни ѕвероина денес, неможеа да му писнат, браво само така нека продолжи.
Фабрегас тивок, но имаше повторно одлични додавања и вториот гол од него започна....Иначе го изора теренот, респекат, даде се од себе.
Аршавин кога беше најпотребно, покажа дека е играчиште и одлично голче(одлична асистенција од Насри, којшто издржа цел натпревар, :cuc:)
Шчезни мајсторот, според мене заслужува прв голман, дечково е смирен, за мене класа подобар од Фабиански, со Алмуња не споредувам.
И за крај, мен оф д меч, Вилшир, чудо од дете.......Само да го служи здравје, детево е иднината на Арсенал....
Уживајте ганери и нека ни е честита победата.....:party3::party3:

Епа ганерчиња нека ви е честито победа и се гледаме на 8ми март.
Не чека пеколен реванш :)

Колку само добар потег на Венгер што го извади Сонг. Ако останеше сигурен сум дека ќе добиеше втор жолт

И пак ке повторам за Вилшер.... момаков чувајте го, еден ден ке стане најдобар.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom