Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Играчиве ко ради реда играат, нема никаква пасија, безживотна игра, срамота.
Озил си се шета по теренот не му се игра денес, се чува за во Март.

Убава победа, мораше Чех малце да ја расипе, што му е у последно време не ми е баш сигурен.

Ивоби е страшен талент, веројатно причината поради која Санчез игра напаѓач, не сака Венгер да му ги ускрати шансите а има и зошто, сепак експериментот без класичен напаѓач не ми се допаѓа и нема да ни успева наредното коло против Челзи.
За Челзи ќе треба Мустафи и Кос да се напијат по едно апче за смирување, Коста секако ќе се обиде да ги испровоцира и извади од такт.

Убава победа, мораше Чех малце да ја расипе, што му е у последно време не ми е баш сигурен.

Ивоби е страшен талент, веројатно причината поради која Санчез игра напаѓач, не сака Венгер да му ги ускрати шансите а има и зошто, сепак експериментот без класичен напаѓач не ми се допаѓа и нема да ни успева наредното коло против Челзи.
За Челзи ќе треба Мустафи и Кос да се напијат по едно апче за смирување, Коста секако ќе се обиде да ги испровоцира и извади од такт.
Зa муaбетoт сo ивoби и сaнчез,решениетo е прoстo,бaр спoред мене. Ивoби дa речеме некa игрa левo,сaнчез деснo,a нaпред дa иaме aсaлен нaпaѓaч. Не мoрa сaнчез дa се фoрсирa тoлку кo шпиц.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Зa муaбетoт сo ивoби и сaнчез,решениетo е прoстo,бaр спoред мене. Ивoби дa речеме некa игрa левo,сaнчез деснo,a нaпред дa иaме aсaлен нaпaѓaч. Не мoрa сaнчез дa се фoрсирa тoлку кo шпиц.

Проблемот е што немаме асален напаѓач. Санчез знае да изигра добра партија како шпиц, еве денеска не беше лош, на пријателската со Сити беше еден од подобрите на терен, порблемот е во неконстантноста. Можеби со повеќе играње како шпиц ке стане поконстантен. Не гледам зошто Алексис не би бил светска класа напаѓач, сите потребни атрибути ги има.

Проблемот е што немаме асален напаѓач. Санчез знае да изигра добра партија како шпиц, еве денеска не беше лош, на пријателската со Сити беше еден од подобрите на терен, порблемот е во неконстантноста. Можеби со повеќе играње како шпиц ке стане поконстантен. Не гледам зошто Алексис не би бил светска класа напаѓач, сите потребни атрибути ги има.
Епa зoштo тoгaш трoшевме пaри нa Перез ?
Сaмo зa дa се кaже декa купивме нaпaѓaч ?
Алексис е чудo игрaч и сегде мoже дa пoкрие aмa не е тoa тoa.

Епa зoштo тoгaш трoшевме пaри нa Перез ?
Сaмo зa дa се кaже декa купивме нaпaѓaч ?
Алексис е чудo игрaч и сегде мoже дa пoкрие aмa не е тoa тoa.

И Лукас е сличен на Алексис низ кариерата повеќе има играно на крило отколку како напаѓач а и очигледна е неуиграноста со соиграчите. Се надевам дека брзо ке се вклопи и ке може да му биде озбилна конкуренција на менекенот а Алексис ке може да си се врати на крило. Доколку не се врати Жиру, за против Челзи јас би го бирал Алексис пред Лукас за шпиц.

Утакмицата со Челзи не е баш момент да се става Лукас во оган, поарно Жиру да стартува, ако му поминале мушичките во главата, денеска воошто го немаше, пак има некои проблеми надвор од теренот според мене.

Мене повеќе ме загрижува Озил отколку напаѓачката позиција, многу е слаб последниве 3 натпревари.

Не е на ланското ниво ама не сум загрижен, ќе се врати у прав елемент наскоро, он си е класа и е главниот мотор на тимот без оглед на формата.

Утакмицава ко да почна после пеналот од Чех.
Санти ко да се обидуваа да го наместат за црвен мамата нивна.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom