Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Bez Kogo ke stradame ? Denilson? hahahahah aj ke bide i toa nekad ! Neznam vela zaso ne igra dudu !

Интересен натпревар, малку второ полувреме се утупе али се на се интересно....Браво за младиве, Вилшир, Симпсон и останатите, се гледа дека за некој сезона, комотно може во прв тим да играат. За Шамак нема да коментирам, пријателска е, а башка му треба некој натрпевар да се уигра.....

Де де со 4то лигаш мен оф меч тоа ништо посебно таму можиш и ти да бидиш

Mora da mu dignam rejting na mojot idol !Ke se razigra sezonava ! Taman ke mu pocne na arno ! Prv mec Favourites Liverpool hahahaha ! kakov start ke ima deckoto !

Се на се, задоволен од реултатот, и се надевам дека вака ке биди и на 15 август:vozbud:

Ако некој ги најди, можи да ги постира головите ? Барав, ама не најдов:smir:

Од головите се гледа дека без голем напор успеавме да постигнеме 4 гола, од кои еден од грешка на одбраната, првиот по добрата акција на Аршавин и Росицки, кој додаде доста солидно, и овој само ја смести во гол....Симпсон, вистински човек во вистинско време....И тоа е тоа...Не успеав да ги видам новаците, во тимот, но и вака сум задоволен....Полека но сигурно се ближи стартот на сезоната во ПЛ, но според Венгер сеуште сме биле активни на трансфер пазар, иако не гледам така...

Очекувам да ме демантира со донесување на дефанзивец за замена, но и добар голман....Од моите омилени, а и можни варијанти, некако ми изгледа дека пак ке купува од Франција, но за голман очекувам барем искуство во Шварцер или Фреј

Kakov Svarcer ! Star e premnogu ! A kako so vidov od toj Scszezny neznae da ja isfrla topkata dva gresni pasa naprai a sakase da rogne ! Rano mu e na deteto uste ! Frey mislam deka najdobro ke bide ! A i plus posle utakmicata venger kaza maybe Joe Cole a za Schwarzer No

Barnet+v+Arsenal+Pre+Season+Friendly+PduvH_4GTcjl.jpg

добра е,добра....:)):tv:

Mn e jaka zimi se !

--- надополнето ---

Ni ronaldo nemal vakva !

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom