Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
дајте бре некој линк да гледаме фудбал:П

Ауууу Руско Прле ... денеска се разиграл богами многу.... а Бендтнер не промашува зицери :pos2: Јес!

ахахахааа...ова више станува смешно..

Немаше шанси да промаши...дури ни Бендтнер

Море се раздава голови Бендтнер :pos:
Браво за Аршавин!!

Добра е си ја врати самодовербата на промашените шанси што ги имаше со барнли ајде уште некој гол од бендтнер :vozbud:
Браво за Арша :vozbud:

45657121_arshavin_afp300.jpg

Е ова више уште појче ми се свиѓа :)

Заради ова сум почнал да навивам за Арсенал, за ваквата игра!

Паметна игра, искористување на противничка грешка. Супер(фантастичен) дриблинг на Аршавин (ќе треба три-четири играчи од Порто да ја снимат кичмата после ова) и најголемата радост е БЕНТНЕР и пак.. не направи некој добар потег, но најзначајниот, најпотребниот го направи. Браво!

Ајде, ајде.. Бентнер дај гол, дај гол, дај гоoл!! о.О !!!

Се што промаши во Саботата, надокнади денес :helou:

Браво дечки, жал ми паѓа за овие од Порто, ако продужат вака 10 не им бега, се надевам нема да падне Арсенал со Милан у 1/4 финале :pos:

Само да погодеше овој Русково прле ќе летаа сега играчиве дупло.... али сепак се осеќа дека наскоро ќе паѓа Арша ... треба Волкот да влезе место него во второто полувреме мислам дека :smir:

Ајде ганери вечер очекувам победа и гол на идиотот Бетнер..едноставно мора да се извади после оние промашувања во саботата а денес е погоден момент за тоа...:smir:

Ќе се самоцитирам од претходно напишаниот пост

Иако сум за арсенал играја одлично и заслужено водат сепак мораме да признаеме дека првиот гол беше чист оффсајд ама се е заборавено :toe:

Ја мислим дека Бентнер се извади целосно за претходнава утакмица:wink:. Свите до еден играа супер, само грешката на Клиши можеше да заебе све.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom