Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Еве ги 4те шешири за вечерашното извлекување(поточно во 18:00 ч):

1 шешир:
-Barcelona
-Arsenal
-Chelsea
-Liverpool
-Manchester U.
-Bayern
-Sevilla
-Milan

2 шешир:
-Inter
-Juventus
-Real Madrid
-Porto
-Lyon
-Rangers
-CSKA Moskow
-AZ Alkmar

3 шешир:
-Olympiacos
-Marseille
-Besiktas
-Atletico Madrid
-Fiorentina
-Stuttgart
-Bordeaux
-Dynamo Kyiv

4 шешир:
-Wolfsburg
-Standard Liege
-Rubin Kazan
-FC Zurich
-Unirea Uzirceni
-Debreceni
-Maccabi Haifa
-APOEL Nicosia

Моја желба е следнава ждрепка:
-Јувентус (мислам дека се интересен тим за надигрување и имам мерак Арсенал да се испроба со нив).
-Олимпијакос ( Една од полесните екипи од 3 шешир, али сепак не смее да се потценат.Екипа против која може без проблем да се извадат 4 бода).
-Стандард (Белгискиве екипи се тапа. Затоа и добро ќе е да се паднат со нас во група , за без проблем со втори состави да им грабнеме 6 бода).

Во поглед на поделбата има неколку екипи од 3 шешир кои се поквалитетни од оние во 2от. Така да може распределбата да биде на неколку убиствени групи и неколку со еден изразен фаворит.
останува да видиме како ќе ни се погоди ждрепката.:helou:

моја желба е аз,атлетико,и било кој освен волвзбург :pipi:
аз минатата сезона бушеа у холандско а ги немам видено како играат и атлетик за да видиме како ке се справат гала и верми со агуеро :vozbud: а од волвзбург богами ме фака страв :toe:

Ако сме малери ова ќе се падне
Арсенал
Реал Мадрид
Фиорентина
Волфзбург

А ако не сме
Арсенал
Аз Алкмар
Динамо Киев
Дебрецен :)

ако ти текнува и коа стигнавме до финале игравме против реал и јуве во полу и четврт по потешкиот пат е поинтересно :smir: само не ми текнува со кој игравме во групи :toe:

ако ти текнува и коа стигнавме до финале игравме против реал и јуве во полу и четврт по потешкиот пат е поинтересно :smir: само не ми текнува со кој игравме во групи :toe:
Со Ајакс, Спарта Прага и Тун. :smir:

Интересно е на тој начин, но важно е да се фокусираме и на Премиер лигата. Тогаш, таа сезона кога игравме финале за малку можевме да останеме без Лига на шапиони. Завршивме четврти.

Мене лично ми е помил трофејот во Премиер лигата, за Лигата на шампионите ако се има доволно среќа (таму и тоа како е потребна) ќе стигнеме до финалето, но ако се нема доволно е и полуфинале, само да ја освоиме Премиер лигата. :helou:

Арсенал во текот на оваа недела најавил во Англија дека ќе донесе уште три имиња во својот тим со што ќе го подигне нивото во составот и ќе се обиде оваа година да стигне до титулата во Премиер Лигата се пишува во англискиот печат ова утро. :toe:
Од каде испадна оваа изјава на www.sportskoradio903.com.mk :toe:

мислам дека доста би ви помогнал вас Нистелрој и така сте во потрага по напаѓач :)

bb[noone];2861133 напиша:
мислам дека доста би ви помогнал вас Нистелрој и така сте во потрага по напаѓач :)
Мислиш Венгер би земал таков играч 33 год и мислиш дека таков играч ни треба :pos2:

оти да не бе ако нема кој друг да земе и нема да кошта многу :):)

Арсенал во текот на оваа недела најавил во Англија дека ќе донесе уште три имиња во својот тим со што ќе го подигне нивото во составот и ќе се обиде оваа година да стигне до титулата во Премиер Лигата се пишува во англискиот печат ова утро. :toe:
Од каде испадна оваа изјава на www.sportskoradio903.com.mk :toe:

Се чекаше да го минат Селтик, сега го минаа и си инкасираа 20 милиончиња. Нема да наштетат никому 1/2 засилувања. Важно е екипата да има ширина.

Многу фудбалери се повредуваат. Ако Фабрегас не биде фит за со Манчестер, немаме адекватна замена за него - Ремзи е повреден а Диаби ќе биде одмаран. Ќе мора да се импровизира. :toe:

Ако сме малери ова ќе се падне
Арсенал
Реал Мадрид
Фиорентина
Волфзбург

А ако не сме
Арсенал
Аз Алкмар
Динамо Киев
Дебрецен :)

малери?не памтам на Арсенал од дамна тешка група да му се паднала :)

vermaelen.jpg

Неможам да ја заборавам оваа слика:pos2:

Да му покаже на Руни кој е кој:arsenal5:

Јас многу го сакам Реал во група ! Нека дојде педерчето Роналдо пак на Емирати .

Па и Фиорентина и Волзбург заедно ако треба :)

Уште не ми е јасно што бара Севиља во прв шешир а Реал во втор...Нели во прв шешир беа топ 8 екипите од сите лиги кои константо играат добро во Лига Шампиони.Паметам пред две сезони кога челзи влезе место баерн ама за севиља...

Типувам на овие дека ке ни паднат

Уште не ми е јасно што бара Севиља во прв шешир а Реал во втор...Нели во прв шешир беа топ 8 екипите од сите лиги кои константо играат добро во Лига Шампиони.Паметам пред две сезони кога челзи влезе место баерн ама за севиља...

Типувам на овие дека ке ни паднат
а Реал па секоа година игра мн добро во лига шампиони :pos2::pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom