Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Значи повлекувам лош збор за Диаби ! Каков тимски човек стварно меѓу подобрите во Арсенал денеска!
Не само денеска на последните 4-5 утакмици е еден од подобрите на теренот

росицки влезе за да отвори играта малче а не го видов да даде точно подавање.
колку се изнервирав за голот на пиенар :@ насри го бркаше еееееј :uvo: сепак добра игра ако се земе у предвид дека игравме без креаторот и финишерот
п.с многу ми идеше на живци тоа грмушката како тепаше а судијава глуп ниеден жут немаше!!

Леле овој Росицки топка не знае да подаде,ни па нафрли.На среќа го даде голот,се одби од некој од Евертон инаку и таа ке ја утнеше,право во Хауард идеше.
А и незнам кај се залетаа тогаш сите,барем 1 да останеше...ЦЦЦ 2 бода отидоа у пм

Леле овој Росицки топка не знае да подаде,ни па нафрли.На среќа го даде голот,се одби од некој од Евертон инаку и таа ке ја утнеше,право во Хауард идеше.
А и незнам кај се залетаа тогаш сите,барем 1 да останеше...ЦЦЦ 2 бода отидоа у пм
треба да бидиме среќни што со оваа игра земавме и само еден бод,

Ова чудесија... Ајде барем 2-2 некако се поднесува,али судијата воопшто не го разбрав...Онај дебилчено (фергусон школа на што го учи) со цело тело во Денилсон а судијава барем да запри немора пенал нека запре акција(ништо од тоа)...Та и одма после голот кога го примивме...Денилсон паднат овие одат гол да дадат

Ова чудесија... Ајде барем 2-2 некако се поднесува,али судијата воопшто не го разбрав...Онај дебилчено (фергусон школа на што го учи) со цело тело во Денилсон а судијава барем да запри немора пенал нека запре акција(ништо од тоа)...Та и одма после голот кога го примивме...Денилсон паднат овие одат гол да дадат

Голот не беше даден после фаулот врз Денилсон.

Кој рече дека беше ,ти викам од кога дадоја гол ,денилсон падна ,овие ни абер да исфрлат во аут...

Брат,несакам да ме сватиш погрешно...али и вие да бевте на онаја ситуација од Евертон,па и други екипи,ќе напраеја онака......

Брат,несакам да ме сватиш погрешно...али и вие да бевте на онаја ситуација од Евертон,па и други екипи,ќе напраеја онака......

Не заебавај, Денилсон падна како покосен, без никаков контакт.Башка тоа, имаат водство и немаат причина да брзаат, значи во никој случај не е оправдано

Презадоволен од резултатот, кој иако останеше 1-2 немаше да биде незаслужен ! Со ваква игра како денес, која е убедливо најлоша оваа сезона, тешко да се замешаме ! Мислам дека Траоре мораше да остане на нашата половина, и голот на Пиенар е негова вина ! Венгер му сугестираше дека мора да остане назад, но тоа е...Галас мислам дека му го рече истото....и затоа беше нервозен !

Се надевам дека го изигра последниот натпревар за нас ! И убеден сум дека после Кол никако да најдиме лев бек, позиција во која сме најлоши во последните 3-4 години !

Убедливо најслаба игра денес, каде се виде дека Дуду не може да игра сам, Аршавин само на моменти, а Ремзи денеска беше исклучитлено лош ! Насри се трудеше, како и Диаби, а Денилсон не можеше да го издржи местото на кое беше денес !

Добро е што Саха многу „додаваше“ иначе ке се знаеше победникот многу порано, вака треба да бидеме задоволни, и сум задоволен со оглед на прикажаното !

:baeh::baeh:

Abe bidete srekni so sme zemale 1 bod !!! So dva srekni gola od odbiena !!! cccc kakvi drvca !!!! Arsavin nemoze da igra sam treba topki da mu davas !!! Koa davaat zver e !!!! on go igra spic da prima topki a ne da treba da organizira !!! koa rvp e tuka on dava a sea e obratno !!! Lelele ako ne kupi i pleme i seme ke mu ebam !!!! ccccc na zivci mi vlaga neka kupi kakvi igraci ima za kupuvanje !!!! Zarate ( so nekoja popristojna cena ) Hunti,Dzeko ,Gignac,Saha(Najveke bi pojacal )i defanzivec eden obavezno !!!!

Еве се спасивте,да не викате само Манчестер на крај давале голови..
Прв бод шо го зимаме во продолжение.Плус требаше барем уште пола минута да има,ако идеме по математиката на натпреварот Утд-Сити.

Ко да гледав реприза на Челзи-Евертон, само овој пат тимот што не требаше да победи е Евертон. Два помалку (или повеќе) среќни голови на Арсенал...

На Лампард повеќе од пола голови му се дадени ко на Дени овој.А на Росицки топката идеше у гол,само овој ја подигна малце.
Да бе среќа беше.:tapp:

Повеќе за натпреварот покасно.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom