Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Се случи исто како и со Аз. Победата е наша и наместо лесно да го доиграме натпреварот ние примаме гол. Незнам како може да се дозволи вакво нешто еден по друг натпревар.

Супер! :kesa:
Имајќи комотна предност од 2-0 , успеавме да ја изгубиме...
Немаше никаков фаул за пеналот... :toe:

Како и обично , некои играчи си ги преценуваат квалитетите.Без воља за игра последните 10 мин.Наместо да запнат да напаѓаат, 8-9 играчи беа на наша половина-комплетно :tapp:

Е Така. Алкмар second edition. Следен натпревар од 0-3 на 3-3 ќе ни се вратат. Цел натпревар 3 шанси не направивме, многу бледо издание, многу. И како Маноне уште е број еден голман, кога ова му е трет меч едно по друго да прими гол по негова вина.
Се на се еден целосно непотребен кикс.

И стварно време е венгер да го смене Маноне со Алмуниа , и со бирминган и сега тој киксираше

Неможам да се изначудам како успеавме од добиена утакмица да изгубиме 2 бода, за само 5 мин да примиме 2 гола неможам да сванам па и овој судијава нека оди да се прегледа им подарува и пенал но тоа е се повторува истото како и лани :tapp:

Судија ако не упропасти утакмица :tapp:
Не да немаше пенал ...

Ај ако може некој да стави хајлајтс или слично, не го видов пеналот( ме накурчи Маноне по првиот гол и исклучив). Фала однапред

Ne ni e kriv ni sudijata ni nikoj.....Kriv e timot so si igra kurtasak koa ke vidi na semaforot 2-0 !!!RVP nemoze da pogodi od pola metar SRAMOTA !!! kolku sakate mozete da zborite ali koa ke razmislite malce rvp utinja po 2 cisti gola na sekoj mec....I ako dade eden gol vie se mu brisete so utinjal....Mesto prvi da bideme....Junajted izgubi....cccccc bruki....so predposledniot...

Нема врска тоа шо се примија 2 гола за 5 мин. се случува, ајде, можи да помини некако.Ме загрижува менталитетот на играчите да се вратат по таков психолошки пад, а имаа доволно време 15 мин ( 10 мин со играч повеќе).
Тука е проблемот.

Е така, непостоечки фаул, непостоечки пенал и 2-2. Ништо ново, не ме изненадува...

И стварно време е венгер да го смене Маноне со Алмуниа , и со бирминган и сега тој киксираше
Точно. За слободниот уместо да ги пружи двете раце и да ја избаци у корнер или по страна он со една рака ја враќа по средина на гол... катастрофа.

Алмуниа назад, уште треба фурни со леб да јаде Маноне.

Е така, непостоечки фаул, непостоечки пенал и 2-2. Ништо ново, не ме изненадува...

Точно. За слободниот уместо да ги пружи двете раце и да ја избаци у корнер или по страна он со една рака ја враќа по средина на гол... катастрофа.

Алмуниа назад, уште треба фурни со леб да јаде Маноне.
Тоа е , инаку Маноне се гледа дека е талент но сепак треба и искуство , а очигледно тоа го нема, А алмуниа го има

RVP dzabe ni mati oci so toa so dava takvi lesni golovi.....Utinja kako nikoj....Toa kopile diaby i eboue pod itno da se brkaat...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom