Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ни треба....али што да се праи кога сме АРСЕНАЛ !.... познати по Трансверите во последни денови и секако млади трансвери ... никогаш оние најпотребните.... што да праиме ние навивачите.... мора да се покрене петиција кон Венгер за да КУПУВА многу повеќе....да можев да бев у Англија нешто... ќе покренев петиција али ова е мн мн далеку и ја сум предалеку од таква ствар...така да... ќе веруваме на “Трачевите“ на гол.ком :tapp::tapp:

Сања сакал да иде у реал :toe::toe:
Код:
 http://www.24fudbal.com.mk/Default.aspx?news=1a06b275-960c-4e30-a056-04b6b47623e7&ln=3&typeBack=%D0%9F%D0%BE%D1%81%D0%BB%D0%B5%D0%B4%D0%BD%D0%B8%20%D0%92%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B8

Незнам како им е мерак на играчиве да си уништуваат кариерите.

“Изненаден сум од вестите, но нема да го свртам грбот на една ваква можност.” – рече Сања за Aujourd’hui Sport.

... да ја упропастам кариерата.

Ајде не само што се упропастува цела кариера , ама и нашиот тим се уништува:toe:

Тоа е познато во Арсенал и сите сме навикнати на тоа. Изгледа и оваа година истата песна.

Сите сакаат да си заминат по две три одиграни сезони во Арсенал. Ретки се тие кој вистински го сакаат клубот.

Тоа е познато во Арсенал и сите сме навикнати на тоа. Изгледа и оваа година истата песна.

Сите сакаат да си заминат по две три одиграни сезони во Арсенал. Ретки се тие кој вистински го сакаат клубот.

Зоки тие кои го сакаа Арсенал се докажаа..Останаа по 6-7 години, некои по 10, некои и по цела кариера....А пак овие кои си идат и си заминуваат никогаш нема да бидат запамтени од нас и од сите навивачи и неутрални љубители на фудбалот....Има еден куп легенди кои си останале во своите клубови по 20 години некои од нив не освојувале ништо, некои пак имаат еден куп титули...Но едно е сигурно тие се и ке си останат Легенди....А ваквите играчи за 2 сезони....заминуваат во незаборав....

Па нека си иде преку к**** веќе. Ќе искешираме 20 милиони и ајт со здравје. Што се замислуваат сите не ми е јасно. Да не го земеше Венгер ќе скапуваше во Оксер и ќе се молеше да го купи тим како Виган или Фулам. Нека си оди ама кога ќе се врати на Емирати некој ден ќе му кажат навивачите што мислат за него. Нека го следи примерот на Хлеб и ќе заврши како него несомнено.
Таман ќе си го задржиме Ебуе и ќе си ги потрошиме парите. Никој не е незаменлив, особено не некој вакви.

Па нека си иде преку к**** веќе. Ќе искешираме 20 милиони и ајт со здравје. Што се замислуваат сите не ми е јасно. Да не го земеше Венгер ќе скапуваше во Оксер и ќе се молеше да го купи тим како Виган или Фулам. Нека си оди ама кога ќе се врати на Емирати некој ден ќе му кажат навивачите што мислат за него. Нека го следи примерот на Хлеб и ќе заврши како него несомнено.
Таман ќе си го задржиме Ебуе и ќе си ги потрошиме парите. Никој не е незаменлив, особено не некој вакви.
Подобри да речеше примерот на Рејес во реал :smir:

Зоки тие кои го сакаа Арсенал се докажаа..Останаа по 6-7 години, некои по 10, некои и по цела кариера....А пак овие кои си идат и си заминуваат никогаш нема да бидат запамтени од нас и од сите навивачи и неутрални љубители на фудбалот....Има еден куп легенди кои си останале во своите клубови по 20 години некои од нив не освојувале ништо, некои пак имаат еден куп титули...Но едно е сигурно тие се и ке си останат Легенди....А ваквите играчи за 2 сезони....заминуваат во незаборав....

Абе него не му е ни важно да ти кажам за жал да биде запомнен од страна на навивачите а уште помалку да стане легенда на некој клуб , тој сака да иде од големо на поголемо и видел сеа летаат Милиарди од Реал и сака таму да игра... ама ви гарантирам дека тие нема да го побараат Сања и дека ќе заврши и по 1 Септември во нашиот состав.... е Ебуе ќе треба да се попотиме да го задржиме:smir:

http://www.goal.com/en/news/9/engla...-fixture-list-may-have-been-released-ahead-of

Наводно на Скај излегле информации за првите 6 кола кои Арсенал ќе ги игра во новата сезона на ЕПЛ.
Вака би изгледале:
-West Ham United(а)
-Burnley(н)
-Chelsea(н)
-Bolton Wanderers(а)
-Liverpool(а)
-Manchester City(н)

Официјалниот распоред се очекува утре!

Па од Реал нема никаква понуда за него, џабе што се нуди самиот.

Подобри да речеше примерот на Рејес во реал :smir:
Рејес за разлика од хлеб барем играше во реал колку толку т.е да не беше тој немаше да земат титула , мислам дека даде 2 гола во последното коло за разлика од хлеб кој игра еднаш годишно.:tapp:али баш ми е мерак го заслужи тоа.
Што се однесува до Сања нека си оди ако толку сака во реал мене искрено отсекогаш ебуе повеќе ми правел мерак затоа што е експлозивен , брз упорен а и подобро нафрла од сања (мада ние не играме со високи топки) можеби во одбрана е малку послаб али може да се надомести тоа, така да ако неможе да оделее на понудата нека си замине сања али ебуе мора да се задржи по секоја цена. (барем според мене):smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom