Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
[zEUs];2625655 напиша:Не знам зашто ама многу сакам да замине играчов. А и таке сеа ако и дојде од Холандија бекот. Ќе имамо многу.
Џуру не е лош играч. Ја до душа мислим дека е и спремен за прв тим. Доста добар играч.
Можда некоаш знае да киксне, ама људи смо... некој помалце, а некој појче грешаа .
п.с А за Сендерос што бидна. Ќе остануе у Милан или ќе се врача ?

Тандемот Туре - Галас не вродува со плод. Има многу недостатоци - ниски се, неубедливи во воздушни дуели, имаа расправија поради која мораше на секој натпревар да биде различна задната четворка - сите знаеме до што доведе тоа, Галас премногу се форсира во нападот и губи многу топки - нерационални потези прави и.т.н.не ме зезај галас е еден од најискусните во тимот баш такви НЕ треба да си заминуваат а за Џуру да кажам дека не ми се допаѓа како игра нема стабилност во играта а + тоа нема искуство така да ...

Одлично, следни се ван Перси, Туре и Ебуе.

Тандемот Туре - Галас не вродува со плод. Има многу недостатоци - ниски се, неубедливи во воздушни дуели, имаа расправија поради која мораше на секој натпревар да биде различна задната четворка - сите знаеме до што доведе тоа, Галас премногу се форсира во нападот и губи многу топки - нерационални потези прави и.т.н.
Венгер знае дека со ваква одбрана неможе да им се парира на конкурентите следната сезона, па затоа го донесе Вермален кој најверојатно доаѓа на местото на Галас. 11 милони фунти не фрла Венгер, освен ако се работи за нешто посебно. А сигурен сум дека ќе донесе уште еден искусен „лисец“ во одбраната.