Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Не доаѓа кај нас,фул сме во офанзива.(за Тевез)
Торес лани имаше 24 погодоци,оваа има 13..значи не му оди математиката многу на коментаторот а?=)

Инаку тоа што го изјави Венгер многу ми се допаѓа.Сите бараме засилување во одбраната,еден деструктивец и еден централен одбранбен,зашто најверојатно,Галас(се надевам на спротивното)..па можеби и Силвестре ке си заминат.И Сендерос не верувам да го врати во тим.
На таа позиција ке ги имаме Туре,Џуру,Сонг?.
И во таа негова изјава рече дека тоа ке бидат искусни,докажани фудбалери,така да следната сезона ке бидеме многу подобри и посилни.
Ке се вратат и Едуардо и Росицки(иако мислам дека ке биде првата половина од сезоната на клупа повеќе),човек кој знае да направи потег со кој ке реши натпревар.

На денешниот натпревар очекувам отворена игра од двете страни,и се разбира,победа на нашиот тим.

Не доаѓа кај нас,фул сме во офанзива.(за Тевез)
Торес лани имаше 24 погодоци,оваа има 13..значи не му оди математиката многу на коментаторот а?=)

Инаку тоа што го изјави Венгер многу ми се допаѓа.Сите бараме засилување во одбраната,еден деструктивец и еден централен одбранбен,зашто најверојатно,Галас(се надевам на спротивното)..па можеби и Силвестре ке си заминат.И Сендерос не верувам да го врати во тим.
На таа позиција ке ги имаме Туре,Џуру,Сонг?.
И во таа негова изјава рече дека тоа ке бидат искусни,докажани фудбалери,така да следната сезона ке бидеме многу подобри и посилни.
Ке се вратат и Едуардо и Росицки(иако мислам дека ке биде првата половина од сезоната на клупа повеќе),човек кој знае да направи потег со кој ке реши натпревар.

На денешниот натпревар очекувам отворена игра од двете страни,и се разбира,победа на нашиот тим.

Веројатно мислеше во сите конкуренции...можеби...не знам...како и да е...не вреди да коментираме за играч кој не е за нас...Така е ???

Ај сеа за нас...кој е од повредените во можност да се врати..??

Позззззз до тебе

Овие дена гледам по светските форуму, статистика на играчи кои се пречкртани од страна на навивачите....Вчера на уткамицата Реал Валенсија истото го кажа коментаторот...Па еве една листа да направиме, ние на нашиов форум, и кој се сложува а кој не...Еве предлози на најнепосакувани во Арсенал барем според мене....

1, Филип Сендерос 10/1
2, Кирон Гибс 8/1
3, Денилсон 7/1
4, Диаби 7/1
5, Лукас Фабијански 5/1
6, Lady Ninna 5/1
7, Јохан Џуру 5/1
8, Џеј Симпсон 4/1
9, Бендтнер 4/1

1, Филип Сендерос 10/1
2, Кирон Гибс 8/1
3, Денилсон 7/1
4, Диаби 7/1
5, Лукас Фабијански 5/1
6, Lady Ninna 5/1
7, Јохан Џуру 5/1
8, Џеј Симпсон 4/1
9, Бендтнер 4/1

Зашто бе Гибс си го стаил втор. Има 19 години , до пред месец дена имаше 5 натпревари одиграно(отприлика), доби пофалби од неутрални стручњаци за одиграните натпревари последниов месец(со исклучок на последниов). Он е најмалку крив што беше буквално ставен во оган, таков натпревар е премногу за било кој играч на негови години и такво искуство. Неговиот квалитет е неоспорен, така да мислам дека секој реален навивач не би се согласил со твоето мислење.

Еве ја мојата листа:

1. Сендерос
2. Бентднер
3. Силвестре
4. Денилсон
5. Дијаби

Еве и од мене
1.Бентднер
2.Сендерос
3.Денилсон
4.Силвестре

Толку...:toe:

1.Сендерос
2.Бендтнер

Други може на позајмница...само овие 2ца нека си заминат....:toe:
Не ми е јасно посебно па за Гибз зашо толку го мразат...па мора да се свати тој киксот што му се деси со Манчестер....:toe:

Ајде и јас да се изјаснам кои не сакам да ги видам другата сезона каи нас:
1.Силвестре
2.Дијаби
3.Сендерос
4.Бентнер на позајмица нека оде оти криво ќе ми биде да си замине од АРСЕНАЛ оти сеуште има надежи за него да испадне некои добар напаѓач

А сакам да се засилиме со следниве играчи:
1.Лескот
2.Јаја Туре
3.Ешли Јанг или Муса Дембеле :smir:

а за денешниот натпревар само ќе кажам дека ќе му се одмаздиме за елиминацијата од 1/2 финалето од ФА купот

Момци, како е расположението пред Мега дербито?!
Се надевам ќе има добар за око фудбал и многу голови...па нека победи подобриот :smir:

Е Тоше тука имаме малку согласност.... и ја би сакал да дојдат Лескот Јаја и Муса.... а секако и Ешли...ама во одбраната зашто тоа треба да се купува би ги кажал и :
Мика Ричардз
Јобо
Таиво
зашто сепак не играат за многу големи имиња ....и цената нема значи да им е гигантска а играчите се маенстрални:smir:
Едит: Денеска играат и двата тима без притисок...Челзи завршија работа сеа треба да целат за финалето на ЛШ и ајде онака за ФА куп...а ние само за да доиграме ни е.... и ок ако може нешо да се деси плус..да го победиме тимот на Челзи.... а сепак можно е и да одмараат некои играчи они...па да имаме поголема шанса за продолжување на добрата серија без пораз во премиер лигата оваа година...2009

Обрнете внимание кого Волкот го окарактеризирува како најинтелигентен играч во Арсенал.:pos2::pos2::pos2::pos2:

Тоа е Филип СЕНДЕРОС-Киборгот.
Лелееее, јас до денес мислев дека ако типот се најде на гол линија со топката сам, ќе треба некој да му каже дека треба да ја внесе.:pos2::pos2:

Ауууухуху. Добро ме изнасмеа Тео. Ај ваљда ќе ме развесели уште толку со некое голче попладнево. Штета нема да можам да ја гледам, затоа очекувам целосен рапорт на форумов од кој било подоцна попладнево.

“Го видов пред некој ден Фабиански како игра... беше шокантно ... несакам повторно“
:pos2::pos2::pos2: Кој ѕвер е овој хахаха.... нејќам пак... ризик јак.... лол...
и можно е да дае гол Волкот...ништо чудно...супер игра ... :pipi:

ЕДИТ: Зашо не се Алмунија, и Аде у тим???
Ајдее...не му е лесно на Венгер нешто пак.... хмм...ае се надевам ќе победиме и вака...иии у пиии*ку матер Арша не е вратен ... ае ае...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom