Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
oдлчно 2 полувреме... браво за голот на сонг.

Хехе на крај дури и убедливо ги победивме. А играта и не ни беше за фалење. Знае некој дали Киркланд имаше одбрана? Ова второ полувреме колку што гледав не. Конечно да не се изнапромашуваме!!!

Доаѓам...дома... и глеам гејовите победиле 2-1... и страв ми беше да отворам да видам шо праи Арсенал... и само пуштам глеам 1-3.... одма светнува 1-4... Силвестре... Сонг хахаха... ѕверовиииииииии... ако може некој по мечов да прати головите да ги видам... и честитки дечки... иаме тим и без Галас и Клиши...бравоооо
само глеам прво полувреме ужас било....:toe:
Честито нови 3 поени:vozbud:...ама ништо од трето место... и Челзи тепаше:toe:

Доаѓам...дома... и глеам гејовите победиле 2-1... и страв ми беше да отворам да видам шо праи Арсенал... и само пуштам глеам 1-3.... одма светнува 1-4... Силвестре... Сонг хахаха... ѕверовиииииииии... ако може некој по мечов да прати головите да ги видам... и честитки дечки... иаме тим и без Галас и Клиши...бравоооо
само глеам прво полувреме ужас било....:toe:
Честито нови 3 поени:vozbud:...ама ништо од трето место... и Челзи тепаше:toe:

Се гледа дека не си го гледал натпреваров. Имаме тим и без Галас, Клиши и Алмунија али за против вакви екипи како Виган. За поелитни натпревари тешко. Многу киксови на Силвестре, неговите додавања кон Туре беа на ивица. Гибс делува многу несигурно. А Фабијански колку што разбрав имал мал удел во примањето на голот, т.е. можел и подобро да интервенира.
И дефинитивно мора да се игра со формација 4-4-2 . Многу, многу поопасен е Арсенал така.

Се гледа дека не си го гледал натпреваров. Имаме тим и без Галас, Клиши и Алмунија али за против вакви екипи како Виган. За поелитни натпревари тешко. Многу киксови на Силвестре, неговите додавања кон Туре беа на ивица. Гибс делува многу несигурно. А Фабијански колку што разбрав имал мал удел во примањето на голот, т.е. можел и подобро да интервенира.
И дефинитивно мора да се игра со формација 4-4-2 . Многу, многу поопасен е Арсенал така.

Епа не сум го глеал...а не ми е страв за Фабиански...добар голман... супер е дечкото...страв ми е за позициите на Галас и Клиши:jaj:
и која формација ја фукна денес Венгер?

Епа не сум го глеал...а не ми е страв за Фабиански...добар голман... супер е дечкото...страв ми е за позициите на Галас и Клиши:jaj:

Истата како со Виљареал. Само наместо Насри-Адебајор играа Аршавин-Бентнер. И затоа имавме млитава игра се дури не влегоа Аде и РвП.

А знае ли некој зашто излезе Џуру од игра. Се повреди или бил очаен.

Најверојатно се повредил бидејќи уште од 35 минута е излезен, ако сакал да го менува Венгер најверојатно на полувреме ќе го заменил...

Totalno ja zgresi formacijata, namerno ili nenamerno. Igravme ocajno vo prvo poluvreme i skoro isto vo prvite 10-15 min od vtoro poluvreme. Za srekja dadovme izramnuvacki gol pa se svrtea nekako rabotite zatoa sto vlegoja i RvP i Ade i zivna igrata.

Se na se slaba igra, Gibs i Silvestre posebno slabo.

Недај боже и тој да се повреди... на Џуру може бар да му се веруе у одбрана... силвестре и гибз... не се сигурни сами со Туре...Туре неможе сам да ги командува....
а како бе пак Бендтнер играл оооф... значи Дуду не играл:tapp:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom