Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ae незнаат шо да презентираат...тоа е... нема везе... емитувана ќе биде ете на др телевизии... а и на Мтв2 ... нема да сваќам...али Арсенал е тоаа беее.... само едно име има и само еден јазик...Арсенал-Фудбал...
А Робин нема да игра...ама некако нејќам тоа да биде Бендтнер...неможам да го замислам со Виљареал...мислам лошо ќе изигра...пу пу пу недај боже....
Важно НАСРИ е назад:vozbud: ... идеме на тоа да постигнеме погодок ... со сите сили само мора да постигнеме минимум еден гол:helou:

Утре сигурна победа , по несигурна никогаш не била .:icon_lol:

Двата главни играчи се вратија во доста добра форма : Аде со два гола, а капитенот со асистенцие . И утре треба да се во првите 11 а за РвП неамо некоја мн јака замена бидејќи Дуду е аут .

п.с

Theo Walcott
Monday, April 6, 2009
Theo is fit to face Villarreal on Tuesday despite concerns over a knee injury he suffered during the Manchester City game.

(што значи дека ќе игра Волчко :icon_lol: )

Robin van Persie
Monday, April 6, 2009
Robin will not face Villarreal on Tuesday after failing a fitness test on the groin injury he picked up while on international duty.

(ама РвП неам да игра)

Ако е ова озбилно тогаш ми е мило што догодина МТВ нема да дава ЛШ.Како може Порто-Манчестер да ја оквалификувале како поинтересна од Виљареал-Арсенал. Ако ништо друго поизедначен натпревар ќе биде има Виљареал што да прикаже.
Глупости!!!
Toa e glupa televizija. Zatoa HRT 2 ke dava Villareal-Arsenal pa ke si gledame tamu , barem podobro komentiraat.

Пред малку слушнав на спортските вести на МТВ дека Арсенал ке ја даваат снимка... овие се луди бе ц ц ц, а сигурни сте дека ќе ја даваат на ХРТ 2 ?

Ах уше да знаев дали ја иам и кај ми е таа телевизија ахахаха... али утре ќе се најде...ако не Мтв2 е тукааа:vozbud:
Битно Арсенал ќе го бодриме... кој каде зашто како не е ич битно:helou:

Ако е ова озбилно тогаш ми е мило што догодина МТВ нема да дава ЛШ.Како може Порто-Манчестер да ја оквалификувале како поинтересна од Виљареал-Арсенал. Ако ништо друго поизедначен натпревар ќе биде има Виљареал што да прикаже.
Глупости!!!
Па манчестер ке изгуби од Порто и затоа ке биде поинтересна и ќе ја даваат таа а нашата нема да биде интересна зошто ке ја растуриме подморницата...хахаха,тоа ти е МТВ и не е чудо што се распаѓа, али реваншот на емирати ке го даваат на МТВ1 тоа сигурно.

Па манчестер ке изгуби од Порто и затоа ке биде поинтересна и ќе ја даваат таа а нашата нема да биде интересна зошто ке ја растуриме подморницата...хахаха,тоа ти е МТВ и не е чудо што се распаѓа, али реваншот на емирати ке го даваат на МТВ1 тоа сигурно.

Чим не ја даваат првата нема ни реваншот да го даваат. Секогаш е така ги дуплираат без разлика дали има друг интересен натпревар.

Чим не ја даваат првата нема ни реваншот да го даваат. Секогаш е така ги дуплираат без разлика дали има друг интересен натпревар.
Во натпреварите по групи е така, ама ако на пример 2 натпревар арсенал биде поинтересна односно ако биде неизвесна ке ја даваат таа, на пример ако манчестер победи 2-0, 3-0 а арсенал биде 0-0 реваншот ке го даваат арсенал.
позз

Во натпреварите по групи е така, ама ако на пример 2 натпревар арсенал биде поинтересна односно ако биде неизвесна ке ја даваат таа, на пример ако манчестер победи 2-0, 3-0 а арсенал биде 0-0 реваншот ке го даваат арсенал.
позз

Да, ти држи логиката и убаво ќе биде да го даваат Арсенал на реваншот. Али од друга страна не сакам Јунајтед да тепаат убедливо и да го осигураат пласманот:nenene::nenene:

позз

Не нее... ние да си тепаме 2-0 3-0 а они нека имаат 0-0 ... боље нема на мтв1 да ги глеам него да се мучам ... а тие да пројдат:tapp:

Според мое мислење можниот состав за денес... мислам дека ќе играме со еден напаѓач, што значи нема да играме со стандардната формација 4-4-2 туку со 5 играчи во средина и еден истурен напаѓач, бидејќи мислам дека Бендтнер нема да го започне натпреварот, а во случај да биде во првиот тим тогаш би ја играле формацијата 4-4-2 така да Сонг би седел на клупа, Волкот Фабрегас Денилсон и Насри би играле во средина а Адебајор и Бендтнер во нападот. Сепак мислам дека би играле 4-5-1 со Волкот и Насри како подршка за Адебајор.

-----------------------------Алмунија

-----------Сања -----Туре ------------Галас --------Клиши

------------------------------- Сонг

----------------Фабрегас -------------------Денилсон

-------Волкот -------------------------------------------Насри

-------------------------------Адебајор

Според мое мислење можниот состав за денес... мислам дека ќе играме со еден напаѓач, што значи нема да играме со стандардната формација 4-4-2 туку со 5 играчи во средина и еден истурен напаѓач, бидејќи мислам дека Бендтнер нема да го започне натпреварот, а во случај да биде во првиот тим тогаш би ја играле формацијата 4-4-2 така да Сонг би седел на клупа, Волкот Фабрегас Денилсон и Насри би играле во средина а Адебајор и Бендтнер во нападот. Сепак мислам дека би играле 4-5-1 со Волкот и Насри како подршка за Адебајор.

-----------------------------Алмунија

-----------Сања -----Туре ------------Галас --------Клиши

------------------------------- Сонг

----------------Фабрегас -------------------Денилсон

-------Волкот -------------------------------------------Насри

-------------------------------Адебајор

потполно се слагам со тебе за денешниот состав тимот кои носи резултати не треба да се менува
а инаку очекувам лесна победа денеска :smir:

Сепак можно е Ебуе да игра на местото на Волкот,нели гостување е...а Фабрегас и Насри да бидат бекап на Аде во офанзива.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom