Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Само Да кажам... Прва Асистенција на Арша... бравоооо
Прв гол оваа сезона на Туре... просто се загрижив..можно ли е тој да не постигне гол цела сезона...ете го... верувам од сеа натаму...друго ќе биде... а и секако... по 4 посни натпревари... 2гола у 1 полувреме:pipi:
Сакаш да кажеш 3:smir::smir:

АЈ БРАВО...Имате добра предност после прв дел.

1 - 3 ....Бентнер, браво мајсторе :pipi:

Сакаш да кажеш 3:smir::smir:

АЈ БРАВО...Имате добра предност после прв дел.

:pos2::pos2:Само што ми се укочи стримот...пишав постот... и коа ми се откочи глеам 3-1...
:olee:бравооо момциии
само вака да продолжиме...да даеме што е можно поише голови денес...за да се качи самодовербата кај играчите... со што поголем број дадени голови...може да го постигнат тоа:pipi:

Браво за Бендтнер, капитенот Туре и Аршавин. Феноменален натпревар за нив.

Сонг катастрофа, виновен за погодокот на противникот, загуби неколку топки, но подоцна малку се стабилизирше.

Туку лошото е што Насри едвај оди по теренот и се надевам дека повредата не е сериозна. Најверојатно ќе биде заменет на почетокот на второто полувреме.

Конечно барем некој дел да видиме од препознатливата игра за Арсенал.
Нека продолжат така и во второто.

Ова е добро за промена 3 гола у едно полувреме.
Најдобрата партија на Аршавин откога е дојден. Не само што асистираше за вториот туку одлично навлече играч за да му отвори бришан простор на Бентнер за третиот.
Солидна игра на Денилсон и Сонг (особено Сонг за промена). Насри е добро чуван и најверојатно ке биде изваден за да одмори малце (а и малце поткривнуваше).
Одбраната исто солидна со исклучок на Џуру, али мислам ке се потсреди во второ може он и далеку подобро.
Бендтнер одличен самите голови го кажуваат тоа.Особено убав беше првиот-пласирана топка со одлично ефе.

Според мене натпреваров е добиен, само треба да се одработи рутински до крај и да се даде уште некој гол (чисто пошо одамна не сме гледале голови па да се изнагледаме сега) али не по секоја цена нормално. Веројатно нема негативно да не изненадат нели?!

Ова е добро за промена 3 гола у едно полувреме.
Најдобрата партија на Аршавин откога е дојден. Не само што асистираше за вториот туку одлично навлече играч за да му отвори бришан простор на Бентнер за третиот.
Солидна игра на Денилсон и Сонг (особено Сонг за промена). Насри е добро чуван и најверојатно ке биде изваден за да одмори малце (а и малце поткривнуваше).
Одбраната исто солидна со исклучок на Џуру, али мислам ке се потсреди во второ може он и далеку подобро.
Бендтнер одличен самите голови го кажуваат тоа.Особено убав беше првиот-пласирана топка со одлично ефе.

Според мене натпреваров е добиен, само треба да се одработи рутински до крај и да се даде уште некој гол (чисто пошо одамна не сме гледале голови па да се изнагледаме сега) али не по секоја цена нормално. Веројатно нема негативно да не изненадат нели?!
Постигна ли Арсенал над 5 гола, тогаш ќе испадне од ФА купот. :toe:

Браво за Бендтнер, капитенот Туре и Аршавин. Феноменален натпревар за нив.

Сонг катастрофа, виновен за погодокот на противникот, загуби неколку топки, но подоцна малку се стабилизирше.

Он ли се тргна од живиот ѕид? Мене ми се виде ко Џуру.
Е па тогаш и не толку солидна партија на Сонг како што пишав во постот погоре.

Он ли се тргна од живиот ѕид? Мене ми се виде ко Џуру.
Е па тогаш и не толку солидна партија на Сонг како што пишав во постот погоре.
Од лошиот стрим не се гледаше, но мислам дека тој и Ебуе беа еден до друг, и топката мина низ нив.

Дијаби на местото на Сонг влезе? Чудно.
Патем речено се редат шанси. Ќе пукаат уште голови.

Дијаби на местото на Сонг влезе? Чудно.
Патем речено се редат шанси. Ќе пукаат уште голови.
На местото на Туре, повреден е.
Еј јаа..зашто така мислиш бе брат?
Непишано фудбалско правило. Во практиката многу често се остварува.

-----------------------------------------------------------------------------------

Конечно победа. Нема опуштање сега, утре сите сме за Манчестер Сити, но што ќе направат без Робињо и Белами...

Браво за Аршавин ова му беше втор натпревар на кој изигра 90 минути и веднаш одличен центаршут кон Туре и неколку одлични удари кон голот.

Браво и за Бендтнер кој не успеа да постигне хет трик, но треба да чува нешто и за во недела, а и за во Рим.

Честито победа Гунери мило ми е што се враќате на победничка патека(хопе со)

А конечно и ни да победиме во ПЛ...бидејќи не бев во можност да ја изгледам утакмицата ќе ве молам да ги постира некои головите да ги видам.како шо слушам Аршавин имал одлична партија како и Бентнер бравос за нив
Конечно не израдуваа нашиве :vozbud::vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom