Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Најбоље ќе биде ако е тоа така... да не е Бендтнер у тим...а и кај нив да го нема Симпсонс... супер игра сезонава:pipi:
2. А ја осеќам дека..конечно ќе падне гол и нема да имаме такви проблеми:smir:
Роман Беднар = напаѓач на Вест Бромвич Албион кој има постигнато 6 гола. :pipi:

јас се надевам без разлика кој ке играт да биде во првиот тим аршавин!!!многу ми се аресе неговиот стил на игра!според мене вака би требала да изгледа средината на арсенал:аршавин фабрегас насри росицки!

јас се надевам без разлика кој ке играт да биде во првиот тим аршавин!!!многу ми се аресе неговиот стил на игра!според мене вака би требала да изгледа средината на арсенал:аршавин фабрегас насри росицки!
И Роналдо ке го земеме и ке го стаиме ко 5-ти офанзивен играч во средина, алал вера!:tv:

@ Логикс: не се слагам.
Еден Едуардо може многу подобра да изигра во тандем со рвп, барем јас така сметам, а и да не ја заборавам невероватната реализација и финиш на дуду за разлика од аде.
рвп и аде во тим никад не изиграле ептен онака да кажеш перфекто, Адебајор боље се слага со Бентнер ...

И како пс читајте ова!
http://www.telegraph.co.uk/sport/fo...lan-Smith-Should-Arsene-Wenger-be-sacked.html

Арсенал ќе има фантастичен тим кога ќе се вратат сите повредени најдобар играч во Арсенал според мене е Фабрегас а нај не ми се свиѓа а и не го бива нешто претерано како шо го фалите тоа е ван перси тиа ако дојде во Барса како шо имаше шпекулации ќе се откажам од барса...без навреда...позз :smir:

@ Логикс: не се слагам.
Еден Едуардо може многу подобра да изигра во тандем со рвп, барем јас така сметам, а и да не ја заборавам невероватната реализација и финиш на дуду за разлика од аде.
рвп и аде во тим никад не изиграле ептен онака да кажеш перфекто, Адебајор боље се слага со Бентнер ...
Aдебајор има 7 асистенции во ПЛ,од кои 4 пати има асистирано на РвП.Од друга страна РвП има 8 асистенции во ПЛ каде исто така едно 4 пати асистирал на Аде.=)
Аде со Бентнер? Двајца играчи кој добро играат со глава,а не како РвП кој е каде каде подобар техничар.=)НЕ,за тандемот....бтњ потсети се на натпреварот со комшиите=).
За Едуардо и РвП..незнам ке покаже времето.Сигруно ке имаат можност да играат заедно.Не се сомневам дека можат да играат добро,но би требало да помине одреден период за да усогласат како што се Аде и РвП.:smir:

Aдебајор има 7 асистенции во ПЛ,од кои 4 пати има асистирано на РвП.Од друга страна РвП има 8 асистенции во ПЛ каде исто така едно 4 пати асистирал на Аде.=)
Аде со Бентнер? Двајца играчи кој добро играат со глава,а не како РвП кој е каде каде подобар техничар.=)НЕ,за тандемот....бтњ потсети се на натпреварот со комшиите=).
За Едуардо и РвП..незнам ке покаже времето.Сигруно ке имаат можност да играат заедно.Не се сомневам дека можат да играат добро,но би требало да помине одреден период за да усогласат како што се Аде и РвП.:smir:
Види ...
Бентнер и Аде не викам дека со кој знае каков тандем, ама незнам минатата сезона а и дел од оваа кој ја стартуваа подобро се снаоѓаат отколку со РВП. Значи не зборам за реализација и за цел тим, зборам за тие двајца играчи како се слагаат . Рвп си е еден и единствен и редно е Арсенал да има врвен тандем кој ке се смета за еден од најдобрите. Да реши Венгер летоска кој ке биде стартен и ке му биде во преден план во нападот кој двајца или тројца играчи доколку смени формација 4-3-3 што според мене е мн. погоично по доаѓањето на аршавин. А не вака Едуардо, па Бентнер, па не Адебајор ... па на крај не ни Рвп !
Јас сум за Едуардо и Рвп! А тоа како и што, ке покаже времето и сам кажа.

ЕДИТ - ЗНАЕ НЕКОЈ КАЈ КЕ ИМА НА ТВ?

Фала Зикс...
Иначе...денеска ако не победиме... нема спас за нас...:toe:
Значи... СО среќа...што и да се деси... не сакам да слушам зборење против нашите играчи ...ајде...можеме...
Веруваме Во Арсен и Во Арсенал:pipi:

ај со среќа луѓе...Прво полувреме обавезно да заводите..За после лесно ќе ви е.

Gooool??????????
Bendtner?
hahahahahaha
loool
bravo:vozbud::vozbud:

Едит: па како може да дадеме... а да не примиме хахаха
1-1
супеер... од 25 метри ...слободен...

Џуру е просто катастрофа!

И првата асистенција на Аршавин.Браво.Само така продолжи.
Е па мораше да тргне. 3:1 Само да се стегне одбраната во второ и доволно ке биде.

Само Да кажам... Прва Асистенција на Арша... бравоооо
Прв гол оваа сезона на Туре... просто се загрижив..можно ли е тој да не постигне гол цела сезона...ете го... верувам од сеа натаму...друго ќе биде... а и секако... по 4 посни натпревари... 2гола у 1 полувреме:pipi:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom