"пост посветен за една мечта ....."
значи фан сум од далечната 98 година дел од вас биле малечки , дел од вас незнаеле да читаат , пишуваат ...
клубов сум го гледал во прекрасни моменти сум го сакал кога бил во мрачни изданија , што дел од судии што немоќ ....
напамет ми паѓа денот кога ја загубивме титулата од лидс , 2 : 1 на полувреме ( мислам беше ) потоа 2 : 3 на крајот , свињата марк видука со вошката хари кјуел не чинеа титула ...

, напамет ми доаѓа и она историско 49 без пораз ... и непостоечки пенал на сол кембел , врз руни .. напамет ми иде и оние 40 и кусур меча со постигнат гол и меч со нјукасел 0 : 0 ... но се сеќавам и на денот кога се исполни една огромна мечта на еден одличен талент за кого беа загреани ројал од мадрид , парцелона , утд ... денеска сеуште заинтересираниот баер ... а детето тогаш го избра арсенал ( види сликата погоре ) заради тоа што беше фан , неговата желба беше да игра во арсенал и да биде дел од легендите дојде за 2,5 милиони евра .
јас се сеќавам на голем дел од фудбачерите , се сеќавам на многу голови но РвП или како сакате викајте го е мојот најомилен играч ( овој пост е посебно посветен за него - бидејки немам досега пишано пост специјален за Робин ван Перси )
човекот кој знае да реши меч , човекот кој е како газела со топката , елеганција во движење , шут силен прецизен .... едноставно прекрасно му стои бројот 11 ... на предходниот мој пост има голови - скептици погледајте ги !!!!
за сите кој го почитуваат , сакаат играчов , овој пост сакам да допре длабоко во вашите срца , за оние кои се скептици - поверувајте !
стенд ап фор д АРСЕНАЛ !