Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ок Ван Перси го поштуем, знам дека дал гол кога било најпотребно, а нема да заборавам кога даде 2 гола на Челзи никогаш ама едноставно ми е антипатичен лик, единствен од кога навивам за Арсенал до денес.

Ајде бе не значи ако му дал 2 гола на челзи и сега е најдобриот фудбалер на планетава па и НАСРИ му даде 2 гола на лепешките па шо не го креватенего во облаци он е барем најдобриот фудбалер во АРСЕНАЛ од здравите во моментов

Ајде бе не значи ако му дал 2 гола на челзи и сега е најдобриот фудбалер на планетава па и НАСРИ му даде 2 гола на лепешките па шо не го креватенего во облаци он е барем најдобриот фудбалер во АРСЕНАЛ од здравите во моментов

Не пишав дека е најдобар ама знам дека ќе ја изгубевме со Челзи ако не ги дадеше головите и се сложувам со тебе дека во моменот Насри е најдобар поединец.

Не сте нормални и двајцата.
Насри бил најдобар поединец, па место Насри да земето да го критикувате на овој меч пошто коа излезе пред гол зема да дрибла и да се врти што сака да влезе со топка у гол? и колку пути грешеше во пасовите, што вие тоа го сметате за најдобар поединец?
апсолутно 3 слаби меча во сериа ги игра дечкото.

Voopsto nee vistina.. RvP e eden od najdobrite igraci vo Arsenal. Neznam na koja osnova go vregjas?

Од никогаш не сум го сакал ме нервира промашува премногу му требаат 10-15 шанси па да даде 1 гол тоа не е напаѓач ако е толку добар до сега требаше да има дадено 14-18 гола како шо имаше АДЕ во минатата сезона ги изигра скоро сите утакмици оваа сезона од почеток до крај и само знак прашални е кога ќе се повреде пак...

Не сте нормални и двајцата.
Насри бил најдобар поединец, па место Насри да земето да го критикувате на овој меч пошто коа излезе пред гол зема да дрибла и да се врти што сака да влезе со топка у гол? и колку пути грешеше во пасовите, што вие тоа го сметате за најдобар поединец?
апсолутно 3 слаби меча во сериа ги игра дечкото.

Не се сложувам со тебе зоки апсолутно ич да не е НАСРИ нема да направиме ни една шанса за да ја помаши после РвП тоа е играчот кои трче најмногу од сите останати го има на сите позиции и се снаоѓа одлично на сите
а за тоа шо го промаши и он денеска нема да му го опротам никогаш незнаат да шутнат никој со топката у гол ќе влеват катастрофа

Од никогаш не сум го сакал ме нервира промашува премногу му требаат 10-15 шанси па да даде 1 гол тоа не е напаѓач ако е толку добар до сега требаше да има дадено 14-18 гола како шо имаше АДЕ во минатата сезона ги изигра скоро сите утакмици оваа сезона од почеток до крај и само знак прашални е кога ќе се повреде пак...
Minatata godina Adebayor od sansite sto gi imase blagodarenie na sredinata sostavena od Fab,Hleb,Rosicky i Flamini mozese da dade uste 20 gola.
Ovaa godina sredinata e daleku poslaba od taa minatata godina a RvP pak sam uspea na nekolku utakmici da postigne klucni golovi iako normalno ti rekov deka i on nema nekoj finish ali Ade e polos.

Ау брат алал да ти е нели и ти си против тоа ѓубре од никогаш не сум го сакал ама како што кажа ти се радувам кога ѓе постигне гол и за тоа не го критикував од порано не заслужува да биде дел од Арсенал треба да се сложите сите и до крајот на сезоната ќе се повреди секако(барем јас би сакал иако не сум го кажал овоа од порано за играч на АРСЕНАЛ)и колку би бил само среќен да не го продуже договорот и на негово место да се зема Агбонлахор или Ешли Јанг најдобрите 2 во моментов во ПЛ

Јас сум таков фан што живеам само за АРСЕНАЛ и мислам дека во последниве неколку утакмици ми го скратија векот за едно 10-15 години и тоа највеќе заради ѓубрето РвП и Бендер незнаат гол да дадат сиромашките

Ке видиме каде ке бидат Јанг и Агбонлахор наредната сезона...а каде ке биде РвП....Па дали знаете дека ако не беше тој, ке се боревме дури и за Куп на Уефа....Ке бевме 7...Не заборавајте кој ни донесе победи, пред се против Рома и Челзи....И ве молам ако го критиковате има и друг подфорум, за најомразени противници....Веке сте пријавени кај модераторите, па чекајте предупредување пред избркување....На тој подфорум можете да пишете што и кој сакате....Ова овде е Арсенал, а не само еден играч....

АКО не ви се допага Арсенал, тогаш навивајте за Јунајтед

Minatata godina Adebayor od sansite sto gi imase blagodarenie na sredinata sostavena od Fab,Hleb,Rosicky i Flamini mozese da dade uste 20 gola.
Ovaa godina sredinata e daleku poslaba od taa minatata godina a RvP pak sam uspea na nekolku utakmici da postigne klucni golovi iako normalno ti rekov deka i on nema nekoj finish ali Ade e polos.

Абе ве сваќам сите имаме различно мислење и гледање на работите ама за мене АДЕ е најдобриот напаѓач во светот кои шо сака нека вика тоа е мое мислење и неверувам дека ќе го сменам некогаш (додека е во АРСЕНАЛ)
А за средноит ред од лани може да сонувам...

Не се сложувам со тебе зоки апсолутно ич да не е НАСРИ нема да направиме ни една шанса за да ја помаши после РвП тоа е играчот кои трче најмногу од сите останати го има на сите позиции и се снаоѓа одлично на сите
а за тоа шо го промаши и он денеска нема да му го опротам никогаш незнаат да шутнат никој со топката у гол ќе влеват катастрофа

Против Челзи имаше две шанси, и два гола...Па така, префрлете се на веке кажаната локација, на друг подфорум....

Да,ако не е Насри....шо....овие 10 утакмици ги игра полошо од Сонг

Ке видиме каде ке бидат Јанг и Агбонлахор наредната сезона...а каде ке биде РвП....Па дали знаете дека ако не беше тој, ке се боревме дури и за Куп на Уефа....Ке бевме 7...Не заборавајте кој ни донесе победи, пред се против Рома и Челзи....И ве молам ако го критиковате има и друг подфорум, за најомразени противници....Веке сте пријавени кај модераторите, па чекајте предупредување пред избркување....На тој подфорум можете да пишете што и кој сакате....Ова овде е Арсенал, а не само еден играч....

Кај прочита ти дека не сме за Арсенал ај кажи ми?! Тоа што Ван Перси не ми се свиѓа како играч е друга работа со него или без него секогаш ќе бидам за Арсенал .

"пост посветен за една мечта ....."

picture.php

значи фан сум од далечната 98 година дел од вас биле малечки , дел од вас незнаеле да читаат , пишуваат ...

клубов сум го гледал во прекрасни моменти сум го сакал кога бил во мрачни изданија , што дел од судии што немоќ ....

напамет ми паѓа денот кога ја загубивме титулата од лидс , 2 : 1 на полувреме ( мислам беше ) потоа 2 : 3 на крајот , свињата марк видука со вошката хари кјуел не чинеа титула ... :( , напамет ми доаѓа и она историско 49 без пораз ... и непостоечки пенал на сол кембел , врз руни .. напамет ми иде и оние 40 и кусур меча со постигнат гол и меч со нјукасел 0 : 0 ... но се сеќавам и на денот кога се исполни една огромна мечта на еден одличен талент за кого беа загреани ројал од мадрид , парцелона , утд ... денеска сеуште заинтересираниот баер ... а детето тогаш го избра арсенал ( види сликата погоре ) заради тоа што беше фан , неговата желба беше да игра во арсенал и да биде дел од легендите дојде за 2,5 милиони евра .

јас се сеќавам на голем дел од фудбачерите , се сеќавам на многу голови но РвП или како сакате викајте го е мојот најомилен играч ( овој пост е посебно посветен за него - бидејки немам досега пишано пост специјален за Робин ван Перси )

човекот кој знае да реши меч , човекот кој е како газела со топката , елеганција во движење , шут силен прецизен .... едноставно прекрасно му стои бројот 11 ... на предходниот мој пост има голови - скептици погледајте ги !!!!

за сите кој го почитуваат , сакаат играчов , овој пост сакам да допре длабоко во вашите срца , за оние кои се скептици - поверувајте !

стенд ап фор д АРСЕНАЛ !

Кај прочита ти дека не сме за Арсенал ај кажи ми?! Тоа што Ван Перси не ми се свиѓа како играч е друга работа со него или без него секогаш ќе бидам за Арсенал .

Ван Перси игра за Арсенал, и тој е дел...за Арсенал...ако сакате да го критиковате има РЕКОВ подфорум за Најомразени играчи....повелете таму....Овде такви работи не....Тоа важи за Тоше, Цил и уште некој како тебе...

Тоше не треси глупости.
Ти зборуваш за општо како фудбалер, јас ти зборам за последните три меча.
Тоа нее различно мислење тоа е факт дека во последните три меча се усра.
А и ниски оценки добиваше од мн. блогери/сајтови. на ниеден арсенал блог јас не видов дека изиграл одлично далеку е од тоа последниве мечеви.
Али се надам дека ке се врати на она како со Јунајтед и да почне и голчиња да дава.
Арсенал останува Арсенал, а ние остануваме да навиваме за нив макар не излегол во европа, некој го мразат Венгер, некој Адебајор, али тоа е ние го сакаме Арсенал без разлика на тоа, јебига ке дојдат и добри времиња кога ке се смени управата и венгер ке почнува да одврзува ќесето.
И само едно ке кажам, Ван Перси е херојот во Арсенал!

мене не ми е јасно тоа какво сваќање има народов ти викаш едно они вадат сосем 3 верзија ако толку ти толку сакаш да навиваш за лепешките слободно брат незнам само каи виде дека сум против АРСЕНАЛ јас сум против одредени играчи во тимот кои сакам да си одат одма

• Ми се допаѓа
Reactions: CIL
мене не ми е јасно тоа какво сваќање има народов ти викаш едно они вадат сосем 3 верзија ако толку ти толку сакаш да навиваш за лепешките слободно брат незнам само каи виде дека сум против АРСЕНАЛ јас сум против одредени играчи во тимот кои сакам да си одат одма
За ова мислење се согласувам со тебе:smir:.Слично мислење делиме во тој поглед.

Титни ми на Венгер, ке ти се јави(02569714262323219)...му е бројот...Можи ке те послуша...Ако не кажи ми, ке му се јавам јас....И јас сум против одредени играчи, ама да бидеш против Робин Ван Перси, шо ни останува нас ?!....

Искрено, онака нај нај....Јуанјтед играат најубав фудбал последните 3-4 години, ама тоа не прави јас да навивам за нив...Јас ако сум против некој играч пишам на соодветен подфорум...а не тука...Барем така не учат на факултет...Ако вие немате основно и средно образование, каде се стекнува со таа вештина за процена, штета...Тогаш форумот ни е под напад на хакери...

Ке сторам се што е во моја мок, за да го исчистам овој форум од злите јазици и лоши "навивачи"....

За ова мислење се согласувам со тебе:smir:.Слично мислење делиме во тој поглед.

Брафос....значи да те додам на листата...хахахах..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom